gevel voegen

Gevel voegen

Voegen zijn een belangrijk onderdeel van de gevel. In de loop der tijd sluiten voegen, de voornaamste oorzaak hiervan is het weer. Hierdoor neemt de kans op vochtproblemen (doorslag) en vorstschade toe. Door uw gevel opnieuw te voegen voorkomt u dergelijke problemen en daarnaast verhoogt u de waarde van uw woning of pand. Via BK Bouw vergelijkt u gratis meerdere offertes voor het voegen van uw gevel. Wij zetten uw aanvraag door naar maximaal 5 gevelspecialisten bij u uit de buurt.

De voordelen van BK Bouw

  • Scherpe prijzen
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Bespaar tot 40% op uw investering
  • Altijd in de buurt, operatief in heel Nederland
Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend. Indien u het formulier invult dan zorgen wij ervoor dat u op korte termijn diverse aanbiedingen ontvangt van vakmannen bij u uit de buurt.
Gratis offertes aanvragen

U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes
gevelrenovatie telefonisch contact

Werkzaamheden (*)
Oppervlakte (m2) (*)

Gevaren van slecht voegwerk

Als het voegwerk van de gevel niet meer in goede staat is dan gaat het barsten en brokkelen, wat de isolatie van de woning aantast. Vaak ziet u ook aan de kleuren van het voegwerk of dit nog in goede staat is. De kleuren veranderen namelijk wanneer er vocht- en vorstschade is. Als de voegwerken in erg slechte staat zijn kunnen er problemen ontstaan zoals schimmel, lekkage en doorslaande muren. Schakel daarom een expert op het gebied van gevelrenovatie en gevelreiniging in voor het schoonmaken, uitslijpen en vervangen van voegen bij uw gevel, buitenmuur of schoorsteen.

Check: zijn de voegen aan vervanging toe?

Er zijn diverse tekenen die wijzen op dat de voegwerken vervangen moeten worden. Zo brokkelen en breken de voegen vaak af en verandert de kleur van het voegwerk. Vaak wordt dit geconstateerd tijdens het uitvoeren van gevelreiniging, waarna men aan de slag kan met gevelrenovatie. Hierbij gaat de voeger de voegwerken in de buitenmuur of schoorsteen verwijderen of uitslijpen, vervangen of repareren. De gevelrenovatie en gevelreiniging laat u over aan een specialist, hij controleert alle zaken als het gaat om gevels en de buitenmuur. Zo weet u zeker dat de buitenmuur en uw woning in optimale staat verkeren. Wij brengen u graag in contact met een vakman die de zaken voor u controleert.

Voegwerken

Voegwerk in verschillende kleuren

Voegwerk van de muur vrolijkt u gemakkelijk op door diverse patronen, of het kiezen van kleuren. Er zijn diverse kleuren waar u uit kunt kiezen voor de voegen. Alle kleuren zijn waterdicht en geschikt voor de buitenmuur en woning. Zo kunt u de kleuren aanpassen aan de stenen, zodat alles goed bij elkaar aansluit. Laat uw oude voegen bij de muur uitslijpen of verwijderen, waarna de nieuwe worden geplaatst door een ervaren voeger. U kiest gemakkelijk voor diverse kleuren wanneer een specialist bezig is met gevelrenovatie. Zorg er wel voor dat het geheel bij elkaar past en kies voor hetzelfde materiaal, zodat er geen kleurverschil optreedt.

Schoorsteen voegen

Schoorsteen voegen

Ook de schoorsteen beschikt over voegen en een professionele voeger kan hiermee aan het werk voor u. Kijk naar de mogelijkheden voor gevelreiniging en/of gevelrenovatie waarbij de specialist de schoorsteen meeneemt. De voegwerken van de schoorsteen laat u gemakkelijk verwijderen of uitslijpen, en een voeger gaat aan het werk met het vervangen. Voor meer informatie over gevelreiniging, gevelrenovatie en de voegen van de schoorsteen helpen wij u graag verder. Wij brengen u in contact met een specialist die voor u gevelreiniging, gevelrenovatie en het verwijderen of uitslijpen van voegen voor u uitvoert tegen scherpe prijzen.

BK Bouw: netwerk van vochtbestrijding en gevelrenovatie experts!

Laat uw gevel voegen door een specialist op het gebied van voegwerken en laat gevelrenovatie en gevelreiniging uitvoeren tegen scherpe prijzen!

Voegwerk schoonmaken

Om het voegwerk in goede staat te houden, is het belangrijk dat u dit regelmatig laat schoonmaken. Door het schoonmaken regelmatig uit te laten voeren door een expert op het gebied van gevelreiniging voorkomt u grote problemen, zoals beschadigd of kapot voegwerk. Daarnaast kan tijdens het schoonmaken het voegwerk gecontroleerd worden en kan een expert op het gebied van gevelrenovatie en gevelreiniging de beschadigingen aan de buitenmuur of gevel snel en op tijd repareren. Vaak is het verstandig om iemand in te schakelen voor gevelreiniging of gevelrenovatie, waarbij het voegwerk wordt meegenomen. Hierbij gaat het dan om het schoonmaken van de voegwerken, de muur en repareren of vervangen van het voegwerk.

Prijzen

De prijzen voor voegwerken verschillen. Laat u de voegen in uw gevel schoonmaken en repareren, of wilt u deze laten verwijderen en vervangen? Of bent u op zoek naar een expert die voor u het voegwerk van de gevel gaat uitslijpen? Wij zijn expert op het gebied van gevelrenovatie en gevelreiniging en voeren de werkzaamheden uit tegen scherpe prijzen. Voor het voegen van uw gevel bent u rond de tien euro per vierkante meter kwijt, afhankelijk van het soort voegwerk waar u voor kiest. Wij gaan ook graag voor u aan de slag met de buitenmuur of schoorsteen. Neem daarom nu contact met ons op en profiteer van de beste service tegen scherpe prijzen.

Vrijblijvende offertes ontvangen

Wilt u de voegwerken van uw gevel laten schoonmaken, verwijderen of vervangen door een gevelreiniging specialist? Of bent u op zoek naar een vakman die voor u de voegen in uw gevel kan repareren? Wij zijn expert op het gebied van gevelrenovatie en gevelreiniging en voeren werkzaamheden met voegwerken graag voor u uit tegen scherpe prijzen. Een voeger gaat voor u aan de slag met de voegwerken, zodat u weer geniet van voegwerken in optimale staat en een gevel die er goed uit ziet. Om in contact te komen met een ervaren voeger vult u het offerteformulier in. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.

voegwerken prijzen