gevelrenovatie en vochtbestrijding leads

Meer omzet: gevelrenovatie & vochtbestrijding leads

Als u meer omzet wilt behalen moet u nieuwe klanten werven. Nieuwe klanten werven is echter niet altijd zo makkelijk als het klinkt. Er is veel concurrentie in de gevelrenovatie en vochtbestrijding branche. Als bent u nog zo ervaren, klanten zullen niet altijd voor uw bedrijf kiezen. U kunt nieuwe klanten werven via uw website of door het inkopen van advertentieruimte. Dit is echter een grote investering en u weet voordat u hieraan begint niet wat het rendement zal zijn. Via ons is het mogelijk om contact- en offerteaanvragen te kopen zonder dat een grote investering nodig is. Bij ons kunt u namelijk nieuwe klanten werven door het kopen van gevelrenovatie en vochtbestrijding leads.

Wat zijn gevelrenovatie en vochtbestrijding leads?

U denkt nu misschien: omzet verhogen en nieuwe klanten werven, ja graag! Maar wat zijn gevelrenovatie en vochtbestrijding leads eigenlijk? Met een lead wordt eigenlijk een spoor naar een potentiële nieuwe klant bedoeld. Een lead kan bestaan uit een contactaanvraag of een offerteaanvraag. De prijs van een gevelrenovatie of vochtbestrijding lead hangt af van uw wensen en de branche. U betaalt echter altijd een vaste prijs per aanvraag.

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Uw omzet snel en efficiënt verhogen?

Het inkopen van leads is een efficiënt middel om direct uw omzet te verhogen.

De voordelen van leads kopen

U doet waar u goed in bent: gevelrenovatie en/of vochtbestrijding. Wij zorgen ervoor dat onze websites goed scoren. Onze websitebeheerders en tekstschrijvers doen elke dag erg hun best om ervoor te zorgen dat potentiële nieuwe klanten ons kunnen vinden. Wij ontvangen via onze websites aanvragen. Deze controleren we en daarna sturen we ze door naar u. Vervolgens stuurt u de klant een offerte of u maakt een afspraak. Geen leads? Dan hebt u ook geen kosten.

Mogelijkheden en kwaliteit

Wilt u op exclusieve basis leads kopen? Of vindt u het goed als een lead naar meerdere bedrijven wordt verzonden, zodat eventuele nieuwe klanten deze kunnen vergelijken? Er is van alles mogelijk. Uw keuze hierin is van invloed op de prijs per lead. Wij sturen een lead daarnaast nooit zomaar naar u toe. Elke lead wordt door ons servicecenter eerst gefilterd en gecontroleerd op kwaliteit. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de aanvragen die we doorsturen van hoge kwaliteit zijn.

leads kopen

Keuze in soort leads

Naast controle op de kwaliteit van leads heeft het servicecenter nog een ander voordeel. Dankzij het servicecenter kunnen wij namelijk aanvragen filteren. U bepaalt zelf wat voor soort leads u wilt kopen. Wilt u bijvoorbeeld alleen aanvragen voor het voorkomen van schimmel door te impregneren? Of wilt u tevens leads voor het verwijderen van schimmel? Aan u de keus. Als u toch niet tevreden bent over de kwaliteit van een lead, dan is dit geen probleem. U reclameert dan eenvoudig de lead.

Meer informatie?

U kunt eenvoudig uw omzet verhogen door gevelrenovatie en vochtbestrijding aanvragen te kopen. Hebt u nog vragen over het kopen van aanvragen? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in zodat we u zo snel mogelijk kunnen terugbellen. We geven u graag meer informatie. Wilt u deze manier van werven door aanvragen te kopen wel eens proberen? Misschien is proefdraaien iets voor u. Hier zit geen risico aan verbonden omdat u per lead betaalt. Geen vochtbestrijding en gevelrenovatie leads? Geen kosten.

nieuwe klanten werven

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen