Vochtbestrijding

Vochtbestrijding

Om vochtproblemen in uw woning te voorkomen, zijn er verschillende maatregelen die u kunt nemen. Wanneer u al last heeft van vochtproblemen of bijvoorbeeld optrekkend vocht, dan zijn er gelukkig manieren om dit te bestrijden. Zo kunt u impregneren of injecteren als manier van vochtbestrijding uit laten voeren door onze vochtbestrijding expert. Daarnaast maken wij voor u uw kelder waterdicht, verwijderen wij schimmel van uw muren en zorgen wij voor andere vormen van vochtwering. Heeft u last van vochtproblemen en bent u op zoek naar een vochtbestrijding expert? Of wilt u juist vochtproblemen voorkomen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen, onze vochtbestrijding experts helpen u graag met de vochtproblemen. Vraag via het contactformulier vrijblijvend meerdere offertes aan bij bedrijven uit uw regio.

Oorzaken vochtproblemen in huis

Er zijn meerdere oorzaken te bedenken voor vochtproblemen in uw huis. Eén van de meest voorkomende oorzaken is slechte ventilatie. Wanneer u gaat douchen bijvoorbeeld, wordt de badkamer ontzettend vochtig. Als u dit niet goed ventileert, ontstaan er vochtproblemen. Daarnaast is optrekkend vocht een bekende reden van vochtproblemen. Dit wordt veroorzaakt door een hoge waterstand en metselwerk dat het water opzuigt. Ook kunnen vochtproblemen ontstaan door een lekkage. Dit merkt u vaak vrij snel, omdat dit voor behoorlijke vochtproblemen kan zorgen. De oorzaak hiervan is vaak wat minder snel gevonden. Onze vochtbestrijding experts vertellen u meer over de oorzaken van bijvoorbeeld optrekkend vocht.

Luchtvochtigheid

Zoals de naam eigenlijk al zegt, is luchtvochtigheid de hoeveelheid vocht die te vinden is in de lucht in bijvoorbeeld uw huis. Wanneer de luchtvochtigheid te hoog of laag is, kan dit een negatief effect met zich meebrengen. Zo kan het zijn dat u last krijgt van uw gezondheid, of dat uw planten en bloemen hier last van hebben. Daarom is het belangrijk om een goede luchtvochtigheid te hebben in uw huis. Wij meten voor u de luchtvochtigheid, zodat u weet of de vochtproblemen hierdoor komen. Ook geven wij u informatie zodat u een goede luchtvochtigheid heeft in uw huis.

Wat kunt u zelf doen tegen vochtige muren?

Er zijn maatregelen die u zelf kunt nemen om vochtige muren te voorkomen. Zo is het verstandig om te zorgen voor goede ventilatie. Door goede ventilatie kan het water wegkomen en blijft het niet hangen, wat dus voor problemen zorgt. Daarnaast is het verstandig om uw kelder waterdicht te laten maken, als dit nog niet gebeurd is. Op deze manier voorkomt u optrekkend vocht. Daarnaast is het belangrijk om muren, voegwerk en uw huis waterdicht te maken, om vochtige muren te voorkomen. Meer weten over het voorkomen van vochtige muren? Onze vochtbestrijding helpt u.


Gratis offertes aanvragen

U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes
telefonisch contact

Wat voor woning heeft u? (*)
Selecteer de gewenste oplossing (*)
Waar in huis zit uw vochtprobleem? (*)
Waar is het vochtprobleem zichtbaar? (*)
Hoger op de muur, tegen het plafond aanLaag op de muur, tegen de plinten aanOp bijvoorbeeld ramen of in de badkamer is veel condens
Waar is het vochtprobleem zichtbaar? (*)
Op de muur Plinten, Pleisterwerk, Behang laat losOp bijvoorbeeld ramen of in de badkamer is veel condensHet dak lekt
Heeft u een kruipruimte of een kelder onder de woning? (*)
Een kelder (u kan er rechtop in staan)Een kruipruimte (een lage ruimte onder het huis)


Vochtdetectie

Wanneer u de indruk heeft dat u vochtproblemen heeft in uw huis, voeren wij vochtdetectie voor u uit. Door vochtdetectie wordt gezocht naar of er problemen zijn en waar dit vandaan komt zodat het opgelost kan worden. Door vochtdetectie uit te laten voeren weet u zeker dat er goed gezocht wordt naar eventuele vochtproblemen en de oorzaak hiervan. Daarom is het verstandig om eerst een vochtbestrijding expert in te schakelen voor vochtdetectie, waarna de vochtbestrijding expert het vochtprobleem op kan lossen. Voor vochtdetectie komt onze vochtbestrijding expert graag bij u langs. Neem nu contact met ons op en vul het contactformulier in.

Optrekkend vocht

Optrekkend vocht is een probleem dat veel voorkomt. Dit komt meestal via fundering of een kruipruimte binnen. Ook kan het zijn dat optrekkend vocht via muren of spouwmuren binnenkomt. Hierbij trekt optrekkend vocht via de wanden en de spouw naar boven. Zo kan het zijn dat er vochtplekken zichtbaar worden en hout wordt vaak aangetast door schimmel. Zoals eerder uitgelegd wordt optrekkend vocht veroorzaakt door metselwerk dat het vocht opzuigt bij een hoge waterstand. Wanneer u last heeft van optrekkend vocht, komt onze vochtbestrijding expert bij u langs. Hij geeft u informatie en advies over optrekkend vocht en pakt de vochtproblemen aan.

Kelder waterdicht maken

Eén van de meest voorkomende problemen, is optrekkend vocht. Dit komt vaak door een kelder die niet waterdicht is gemaakt. Wij verzorgen voor u de kelderdichting als vorm van vochtwering in uw woning. Er zijn meerdere manieren van kelderdichting. De methode van kelderdichting die gebruikt wordt, hangt af van de huidige situatie. De ene vorm van kelderdichting neemt meer tijd in beslag dan de andere. Onze vochtbestrijding expert komt graag bij u langs om te kijken naar uw kelder. Hij geeft u advies over welke methode van kelderdichting het beste ingezet kan worden en voert vervolgens de klus voor u uit tegen lage prijzen.

Injecteren

Een vorm van vochtbestrijding is injecteren. Hierbij wordt een vochtige muur geïnjecteerd met een vochtwerende gel, waardoor optrekkend vocht tegen wordt gehouden. Door uw muur te laten injecteren als vorm van vochtwering, zorgt u er ook voor dat schimmel geen kans heeft. Om de muur te injecteren boort men gaten in de muur, waardoor de gel geïnjecteerd kan worden. Wilt u uw muur laten injecteren om een vochtige muur op te lossen of als vorm van vochtbestrijding? Onze vochtbestrijding expert voert het injecteren van uw muur graag voor u uit. Ook geeft hij informatie en advies over andere vormen van vochtbestrijding. Neem daarom nu contact op.

BK Bouw: Vochtbestrijding experts!

Last van vochtproblemen? Wij lossen het voor u op. Scherpe prijzen!

Gratis offertes aanvragen

Schimmel verwijderen

Wanneer u last heeft van vocht, kan er schimmel ontstaan. Dit moet u natuurlijk laten verwijderen worden, om bijvoorbeeld gezondheidsproblemen te voorkomen. Het verwijderen van schimmel is een klus die u zelf kunt uitvoeren, maar het verwijderen doet onze vochtbestrijding expert ook graag voor u. Om schimmel te bestrijden, is het belangrijk om eerst andere vochtproblemen op te lossen. Vocht is namelijk een voedingsbron voor schimmel. Er zijn verschillende methodes om schimmels te verwijderen. Onze vochtbestrijding expert kijkt welke methode in uw woning het beste werkt en voert de klus en ander vochtwering voor u uit tegen lage prijzen. Vul daarom nu het contactformulier in.

Contact met een vochtspecialist

Heeft u vochtproblemen en wilt u dit op laten lossen? Heeft u bijvoorbeeld last van optrekkend vocht of schimmel op uw muren dat u wilt laten verwijderen? Wilt u uw kelder waterdicht maken of wilt u andere vormen van vochtwering uit laten voeren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij voeren allerlei vormen van vochtbestrijding en zorgen voor kelderdichting voor u uit en zorgen ervoor dat u geen last meer heeft van vocht. Wij leveren de beste service op het gebied van vochtbestrijding en dit tegen de laagste prijzen. Neem daarom contact met ons op en vul het contactformulier op deze pagina in.

Vochtproblemen