Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Wanneer u uw gevel wilt laten renoveren, zijn er verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een uitgebreide gevelrenovatie of u kiest voor gevelreiniging. Bij gevelreiniging kunt u denken aan bijvoorbeeld graffiti laten verwijderen of zandstralen. Bij gevelrenovatie renoveren wij uw muur. Zo worden de voegen onder handen genomen, voeren wij het schilderen voor u uit of verzorgen wij het impregneren van uw gevel en muur. Er zijn dus vele opties als het gaat om gevelrenovatie of gevelreiniging. Wilt u kijken naar wat voor opties u heeft voor uw gevelrenovatie en gevelreiniging en wilt u dit door een vakman uit laten voeren? Vul dan het offerteformulier op deze pagina in. U ontvangt gratis en vrijblijvend meerdere offertes van specialisten uit uw regio. Via BK Bouw vergelijkt u snel en eenvoudig diverse vakmannen bij u uit de buurt.

Gevelreiniging

Om te voorkomen dat u veel werk heeft aan de renovatie van uw gevel, is het belangrijk dat u regelmatig zorgt voor gevelreiniging. Door regelmatige gevelreiniging uit te laten voeren, voorkomt u grotere problemen en gevelrenovatie. U beschermt uw muur en dus uw complete woning tegen schade en vochtproblemen. Een manier van uw gevel en muren beschermen is impregneren. Impregneren zorgt ervoor dat water en vuil van de muur afgestoten wordt. Hierdoor hoeft u minder om te kijken naar uw gevel en muren. Wanneer gevelreiniging niet meer voldoende is, kunt u kiezen voor verschillende vormen van gevelrenovatie.

Graffiti verwijderen

Wanneer uw muren zijn besmeurd met graffiti, wilt dit natuurlijk laten verwijderen. Dit kunnen wij voor u doen. Door een speciaal schoonmaakmiddel verwijderen wij op een professionele manier de graffiti en zorgen wij ervoor dat u muren en gevel er weer spik en span uitzien. Na het verwijderen van de graffiti kunnen wij uw muren impregneren, zodat vuil minder goed hecht aan uw muren en u minder gevelonderhoud hoeft uit te voeren of uit te laten voeren. Wilt u meer weten over gevelreiniging of gevelrenovatie zoals impregneren? Dan helpt onze vakman u graag verder.

Gevelonderhoud

Er zijn verschillende vormen van gevelonderhoud. Zo heeft u de keuze uit impregneren, maar kunt u ook kiezen voor zandstralen als vorm van gevelrenovatie. Zandstralen is eigenlijk een vorm van gevelreiniging waarbij hardnekkig vuil wordt verwijderd. Zandstralen is een techniek waarbij een mengsel van water en straalmiddel dat bestaat uit kleine korrels zand. Doordat zandstralen een agressieve vorm is van gevelreiniging, is het verstandig om het zandstralen over te laten aan een specialist. Wilt u meer weten over deze vorm van gevelreiniging of wilt u meer informatie over gevelrenovatie? Onze vakman op het gebied van gevelrenovatie legt u alles uit en voert de renovatie voor u uit.

Gratis offertes aanvragen

U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes
gevelrenovatie telefonisch contact

Werkzaamheden (*)
Oppervlakte (m2) (*)


Impregneren

Om uw muren te beschermen tegen vocht en vuil laat u ze door ons impregneren. Impregneren is een techniek waarbij er een beschermende laag over uw gevel en muur gespoten wordt. Het stoot dus water en vuil af, maar ook zorgt impregneren ervoor dat uw muren brand- en schimmelwerend wordt. Er zitten dus veel voordelen aan impregneren. Wanneer u kiest voor het impregneren van uw muren, zorgt u er ook voor dat u in de toekomst minder werk heeft aan gevelonderhoud en gevelreiniging. Wilt u uw muren laten impregneren of wilt u meer weten over impregneren? Onze vakman vertelt u alles over vochtbestrijding en impregneren.

Gevel voegen

Een vorm van gevelrenovatie is het voegen van uw gevel en muren. Wanneer uw voegen niet meer goed zijn, kunnen wij het oude voegwerk voorzichtig en op een juiste manier verwijderen, om deze vervolgens opnieuw te voegen. Door het voegen van de muren, zorgt u voor stevige muren en voorkomt u vochtproblemen. Wilt u meer weten over gevelrenovatie en gevelreiniging? Dan helpt onze specialist u graag verder. Hij vertelt u alles over gevelrenovatie en gevelreiniging en voert dit ook voor u uit tegen lage prijzen. Neem contact met ons op door het contactformulier op deze pagina in te vullen.

Gevel schilderen

Een manier om uw gevel mooi te houden is door deze te schilderen. Schilderen is een manier van onderhoud, wat ervoor zorgt dat u minder snel hoeft te renoveren. Wanneer u bijvoorbeeld hout op uw gevel heeft, is het gemakkelijk om deze te laten schilderen. U maakt zelf de keuze over de kleur en u overlegt met de specialisten over uw wensen. De specialist op het gebied van gevelrenovatie legt u de opties uit en zorgt ervoor dat nadat hij klaar is met het schilderen van uw gevel uw woning weer helemaal naar wens is. Vul het contactformulier in om in contact te komen met een specialist.

Schoorsteen renovatie

Een belangrijk onderdeel van een woning en een aspect dat het uiterlijk van een woning behoorlijk kan beïnvloeden, is een schoorsteen. Door de schoorsteen goed te onderhouden, voorkomt u renovatie hiervan. Wanneer de schoorsteen toch toe is aan renovatie, dan voeren wij het renoveren van uw schoorsteen graag voor u uit. Wij voeren de renovatie van uw schoorsteen voor u uit en eventuele gevelrenovatie, tegen lage prijzen. Wilt u meer weten over het renoveren van uw schoorsteen, zoals hoe lang dit duurt of de prijzen hiervan? Neem dan contact met ons op.

BK Bouw: netwerk van gevelrenovatie en vochtbestrijding experts!

Wilt u gevelrenovatie of gevelreiniging uit laten voeren? Wij zorgen voor het impregneren, zandstralen en andere renovatie van uw gevel tegen scherpe prijzen!

Prijzen

De prijzen voor gevelrenovatie en gevelreiniging verschillen. Zo hangt het van de grootte van uw gevel af en wat er precies moet gebeuren. Een standaard vorm van gevelonderhoud zal goedkoper uitvallen dan wanneer er een complete renovatie uitgevoerd moet worden. Onze specialist komt graag bij u langs om de opties te bekijken en bespreken. Daarnaast voert hij de werkzaamheden die nodig zijn uit tegen lage prijzen. Dus wilt u uw gevel laten impregneren of zandstralen door een specialist? Of wilt u gevelonderhoud uit laten voeren, zoals uw gevel laten voegen of graffiti verwijderen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Contact met een specialist

Wilt u gevelrenovatie of gevelreiniging uit laten voeren aan uw muur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons netwerk aan experts op het gebied van gevelrenovatie en gevelreiniging zorgen wij ervoor dat een vakman het werk bij u uitvoert. Zo zorgen wij voor het impregneren of zandstralen van uw muur, wij voeren gevelonderhoud uit of schilderen uw gevel of muur. Daarnaast kunnen wij voor u de schoorsteen renoveren. Wilt u informatie of advies over gevelrenovatie of gevelonderhoud dat door ons uitgevoerd kan worden? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Gevel renovatie