Gevelrenovatie Enschede: vakwerk tegen een scherpe prijs!

De buitenmuren opnieuw voegen of laten reinigen? Door offertes te vergelijken bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs!

gevelrenovatie in Enschede

Gevelrenovatie Enschede

Met een gevelrenovatie ziet de gevel van uw woning in Enschede er weer als nieuw uit! Laat bijvoorbeeld een gevelreiniging uitvoeren door de buitenmuur te zandstralen of te behandelen met stoom. Of bescherm de gevelmuur door het te impregneren. Een vakman herstelt vakkundig het metselwerk en de voegen bij beschadigingen.

Op deze pagina leest u meer over het renoveren van de gevel en de voordelen. Tevens krijgt u inzicht in de gemiddelde prijzen van een renovatie. Bespaar op de kosten van een gevelrenovatie bedrijf door offertes te vergelijken! Vul het offerteformulier in en u ontvangt spoedig een aantal gratis en vrijblijvende prijsoffertes van specialisten uit de regio.

Voordelen van onze service

 • Gegarandeerd snelle en vakkundige hulp voor een gevelrenovatie of gevelreiniging.
 • Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend.
 • Vergelijk eenvoudige offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten.
Gratis offertes vergelijken

U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes.

Werkzaamheden (*)
Oppervlakte (m2) (*)

kosten van gevelrenovatie

Navigeer op deze pagina naar:

Waarom gevelrenovatie?

Het doel van de buitengevel is het beschermen van de binnenkant van uw woning. Deze wordt dan ook dagelijks blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden, die uiteraard effect hebben op de kwaliteit van de gevel. Om te voorkomen dat u te veel warmte verliest, is het belangrijk regelmatig gevelonderhoud uit te voeren en om deze bij schade te renoveren.

Daar komt bij dat een buitenmuur er stukken netter uitziet na een gevelrenovatie dan een verweerde buitengevel, wat de waarde van uw woning in Enschede natuurlijk doet stijgen. Dit helpt tevens bij het verkopen of verhuren van uw pand, want een woning met achterstallig gevelonderhoud is minder geliefd op de woningmarkt. Vraagt u zich nog steeds af waarom een renovatie nodig is?

Een gevelrenovatie heeft een aantal grote voordelen:

 • Vanwege het behoud van de woning en ter bescherming tegen lekkages.
 • U verbetert de uitstraling van het huis en verhoogt daarmee de waarde.
 • Het verbetert de kans op verhuur of verkoop.

Gevelrenovatie kosten

Benieuwd naar de kosten voor een gevelrenovatie? Bekijk de prijstabel voor de gemiddelde prijzen. Eén van de meest populaire methodes in Enschede is het impregneren van de gevel. Impregneren kost gemiddeld tussen de €6,50,- en €10,- per m². Laat een gevelreiniging voor het impregneren uitvoeren voor het beste resultaat. Een chemische reiniging of zandstralen kost gemiddeld €15,- per m² en stoomreiniging kost ongeveer €5,- per m². De renovatiekosten zijn afhankelijk van de werkzaamheden die u laat uitvoeren, de arbeidskosten en de materiaalkosten. Vraag gratis prijsoffertes aan voor de exacte prijzen voor de gevelrenovatie.

Prijstabel: wat kost gevelrenovatie?

Type gevelrenovatieGemiddelde kosten*
ImpregnerenTussen €6.50,- en €10,- per m²
Voegwerk reparerenVanaf €11,- per m²
Vervanging voegwerk (hakhamer)€40,- per m²
Vervanging voegwerk (manueel)€42,- per m²
Nieuw voegwerkVanaf €10,- per m²
Vervanging van gevelstenenTussen €10,- en €15,- per steen
Vervanging van dorpel / lateiTussen €35,- en €40,- per uur
SchoorsteenrenovatieVanaf €500,- voor de gehele schoorsteen
Nieuwe gevelbekledingSterk afhankelijk van materiaalsoort
Gevel zandstralenGemiddeld €15,- per m²
Chemische reinigingGemiddeld €15,- per m²
Gevel stoomreinigenGemiddeld €5,- per m²

* Let op: Dit zijn gemiddelde prijzen. De kosten hangen af van meerdere factoren. Vraag voor exacte prijsberekeningen vrijblijvende offertes aan!

Bent u van plan om een gevelrenovatie uit te laten voeren?

U bespaart tot wel 40% op de renovatiekosten door prijsoffertes te vergelijken!

Gratis offertes aanvragen

Vormen van gevelrenovatie

Er zijn vele vormen van gevelrenovatie. Zo is het mogelijk om de gehele gevel op te knappen of onderdelen van de gevelmuur. Vervang bijvoorbeeld kapotte gevelstenen of vernieuw het voegwerk. Is de buitenmuur erg vies? Vervuiling ziet er lelijk uit, maar tast ook het pleisterwerk of metselwerk aan. Met een gevelreiniging wordt de gehele buitengevel schoongemaakt. Bijvoorbeeld door het te stralen of de gevel reinigen met stoom. Met een gevelrenovatie verlengt u de levensduur van uw gevel.

Hieronder vindt u meer informatie over alle vormen van gevelrenovatie. Een vakman voert de volgende renovatiemethodes toe:

Spring direct naar:

gevel impregneren in Enschede

Gevel impregneren

Impregneren van de gevel is een uitstekende methode om vervuiling in de toekomst te voorkomen. Het behoudt daarnaast ook de kwaliteit van de stenen. Bij gevel impregneren wordt er een dunne laag impregneervloeistof over de gehele gevel aangebracht. Dit sluit de poriën, waardoor de buitenmuur na de behandeling waterafstotend is.

Het impregneren van de buitenmuren brengt een aantal extra voordelen met zich mee: u loopt geen risico meer op schimmels, het impregneermiddel werkt brandvertragend en de beschermlaag werkt graffitiwerend. Eventuele graffiti is vanwege het extra laagje eenvoudig te verwijderen. Gemiddeld genomen betaalt u tussen de €6,50 en €10,- per vierkante meter, waardoor de kosten erg laag zijn vergeleken met sommige andere renovatiemethodes.

Voegen repareren

Wanneer er een scheur in de voegen zit of wanneer ze verouderd zijn, is het tijd om ze te renoveren. Soms is het nodig om het gehele voegwerk te vernieuwen, maar soms is een reparatie van een klein gedeelte al voldoende. De vakman verwijdert de beschadigde voegwerken en brengt nieuw voegwerk aan. Hij zorgt ervoor dat de kleur overeenkomt met de bestaande voegwerken. U kunt voegwerk al vanaf €11,- per m² laten repareren.

Voegen vervangen, hoe werkt dat?

Bij poreuze, beschadigde of verouderde voegen is het belangrijk om ze te vernieuwen. De vakman verwijderd de lint- en stootvoegen door ze uit te slijpen of uit te hakken. Uitslijpen gaat sneller dan uithakken, hierbij gebruikt de gevelspecialist uit Enschede een slijptol. Vaak komt er veel stof vrij, daarom is het aan te raden om na het verwijderen een gevelreiniging uit te laten voeren.

Na het verwijderen van de oude voeg, brengt de voeger een nieuwe voeg aan. Voor een glad resultaat strijkt hij de voeg na met een beetje water. Door te borstelen krijgt u juist meer structuur.

voegen uithakken of uitslijpen Enschede

Voegen uitslijpen of uithakken?

Uitslijpen of uithakken zijn twee methodes om voegen te verwijderen. Voor uithakken gebruikt een voegbedrijf een elektrische hakhamer. Met pneumatische kracht worden de voeglijnen eruit gehakt. Manueel uithakken is ook een optie, maar zeer arbeidsintensief. Deze methode wordt meestal alleen toegepast bij zeer kwetsbare gevelmuren of monumenten.

De andere methode is uitslijpen. Hierbij maakt de vakman uit Enschede gebruikt van een elektrische slijptol met een speciaal voegblad. Deze methodes is zeer snel en is geschikt voor kleine en harde voegen. Het uithakken kost gemiddeld €40,- per m². Uitslijpen kost gemiddeld €25,- tot €50,- per vierkante meter.

Nieuw voegwerk Enschede

Na het verwijderen van de voeg is het verstandig om een gevelreiniging uit te laten voeren. Stof, oude voegresten en puin tast namelijk de nieuwe voeg aan waardoor afbrokkeling mogelijk is. U heeft de keuze uit verschillende voegsoorten, wanneer u nieuw voegwerk laat aanbrengen. De keuze voor de voeg beïnvloedt de uitstraling van uw gevel. De één voegsoort laat namelijk de stenen meer opvallen, terwijl andere voegsoorten juist zelf opvallen. De vakman brengt eerst de horizontale voegen aan en daarna de verticale. Nieuw voegwerk is al vanaf €10,- per m² mogelijk.

Nieuw voegwerk laten aanbrengen

Bekijk hoe het aanbrengen van een snijvoeg werkt!

Kosten van nieuw voegwerk

De keuze voor de voegsoort is van invloed op de uiteindelijke prijs. Een standaard platvolvoeg of bol geklopte voeg kost gemiddeld €10,- per vierkante meter. Dit is inclusief de arbeidskosten. Een schaduwvoeg voor een chique effect is iets duurder, namelijk rond de €11,- per vierkante meter. De prijzen voor een snijvoeg en knipvoeg beginnen vanaf €55,-. Het aanbrengen van deze voegsoorten kost meer tijd en is arbeidsintensief. Daarom zijn de kostprijzen hoger. Bekijk de prijstabel voor alle gemiddelde prijzen per voegsoort.

Prijstabel: wat kost voegwerk?

Soort voegPrijs per m², inclusief arbeidskosten*
PlatvolvoegCirca €10,-
Bol geklopte voegCirca €10,-
Verdiepte voegCirca €10,-
Teruggehouden voegCirca €10,-
SchaduwvoegCirca €11,-
SnijvoegTussen de €55,- en €85,-
KnipvoegTussen de €55,- en €98,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Exacte prijzen ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Gevel voegen Enschede

Na het verwijderen van de voegen door uitslijpen of uithakken, brengt de voeger uit Enschede nieuwe voegen aan. Voor de voegwerken maakt hij een speciaal voegmortel aan. De uiteindelijke kleur en hardheid wordt bepaald door de grondstoffen en de samenstelling van de mortel.

De vakman gebruikt een troffel en een voegspijker voor het aanbrengen van de voegen. Hij begint met de horizontale lintvoegen. Hiervoor brengt hij voegmortel aan op de troffel. Deze zet hij tegen de gevel aan en met een voegspijker brengt hij de mortel aan in de voegruimte. Vervolgens herhaalt hij dit proces met de verticale stootvoegen. De voeger drukt het voegmortel goed aan, zodat deze aansluiten met de stenen.

Gevelstenen vervangen

In sommige gevallen is herstel niet voldoende en zal u de bakstenen moeten vervangen. Dit is bijvoorbeeld het geval als er een scheur in het metselwerk zit, of als er stukken steen van de gevel afbrokkelen. Deze problemen zullen met vorst verergeren en uiteindelijk loopt u risico op verzakking van de gevelmuur. Wij raden u aan om dit niet zelf te proberen omdat deze klus vakkennis vereist.

Het is, zeker bij oudere woningen in Enschede, eerst een flinke klus om dezelfde baksteen te vinden. Daarna is het een kwestie van het uitkappen van de beschadigde of oude bakstenen en deze te vernieuwen met de nieuwe steen. Over het algemeen liggen de prijzen tussen de €10,- en €15,- per steen.

scheuren in gevel herstellen Enschede

Scheuren in muren Enschede

Scheuren in muren ontstaan door verschillende oorzaken. Denk bijvoorbeeld aan trillingsschade, trekspanningen of constructiefouten. Verwacht wordt dat ook droogte voor veel verzakkingen gaat zorgen. Het lage grondwaterpeil zorgt ervoor dat vooral woningen die voor 1970 gebouwd zijn, risico lopen om de verzakken. De verzakkingen komen in heel Nederland voor. U herkent een verzakte woning aan klemmende ramen en deuren, scheefstand en scheurvorming in muren.

Het is belangrijk om een schuur in de gevel zo snel mogelijk te laten herstellen, om verdere scheurvorming en schade te voorkomen. In de meeste gevallen ziet u achteraf niets meer van de reparatie.

Hoe scheur in gevel repareren?

Het is belangrijk dat u scheuren in uw muren zo snel mogelijk laat repareren. Dit doet u om verdere schade en scheurvorming te voorkomen. Vraag altijd een specialist voor de reparatie. Die pakt namelijk ook de onderliggende oorzaak aan, naast het repareren van de schade.

Wat doet een specialist bij de reparatie?

In de meeste gevallen gebruikt een specialist cementpleister of flexibele kit om de scheur te dichten. In sommige gevallen is het nodig om het voegwerk gedeeltelijk te verwijderen en vervolgens opnieuw te voegen. Op eigenhuis.nl vindt u een handige scheurwijzer. Door de test in te vullen ziet u snel wat de oorzaken zijn van scheurvorming en wat de vakman ertegen doet.

Dorpel / latei vervangen

Een dorpel bevindt zich onder een raam of een deur. Dorpels zijn meestal gemaakt van beton, staal, steen of hout. Boven het kozijn van een raam of een deur ligt een latei. Dorpels en lateien zorgen voor een waterdichte verbinding tussen het raam of de deur en de gevel. Een raam- of deurdorpel heeft meestal een schuin aflopende vorm, zodat het water er direct afloopt.

Waarom dorpels en lateien vervangen?

Laat een onderdorpel of raamlatei direct vervangen wanneer deze kapot is gegaan of versleten. Een kapotte raamlatei laat namelijk water door en beïnvloedt de isolatiewaarde. Een gebroken raamlatei kan bovendien een verzakking van de gevel veroorzaken. Het vervangen van de dorpel of latei kost gemiddeld tussen de €35,- en €40,- per uur.

schoorsteenrenovatie Enschede

Schoorsteenrenovatie

Met een schoorsteenrenovatie kunt u de gehele schoorsteen opnieuw laten opbouwen of het renoveren van bepaalde onderdelen. Wanneer het rookkanaal bijvoorbeeld niet meer goed werkt, is de kans op rookschade erg groot. Met een renovatie zorgt de vakman ervoor dat het kanaal weer goed werkt. Andere methodes voor een renovatie zijn het vervangen van kapotte stenen, het vernieuwen van de voegen of de loodslabben renoveren voor een waterdichte verbinding. Bij een complete renovatie wordt de gehele schoorsteen opnieuw opgebouwd. Een schoorsteenrenovatie is mogelijk vanaf €500,- voor de hele schoorsteen.

Nieuwe gevelbekleding

Wilt u nieuwe gevelbekleding aanbrengen? Dan hebt u de keuze uit verschillende soorten. In Enschede zien we voornamelijk baksteenmuren. Een buitenmuur opnieuw opbouwen met bakstenen is tijdrovend en duur. Daarom kiezen veel mensen ervoor om steenstrips aan te brengen. Dit zijn dunne strips met de uitstraling van baksteen. Sierpleister, kurk, sidings en gevelbeplating zijn andere soorten bekleding. Combineer de werken met het aanbrengen van gevelisolatie om te besparen op de energiekosten. Voor sommige bekledingssoorten heeft u een vergunning nodig. Controleer dit via omgevingsloket.nl.

Kies uit één van de volgende soorten gevelbekleding:

 • Crepi
 • Sierpleister
 • Steenstrips
 • Hout
 • Kurk
 • Sidings
 • Metaal
 • Gevelbeplating

Heeft u een gevelspecialist uit Enschede nodig?

Vul het offerteformulier in. Vind eenvoudig de beste specialist!

Vrijblijvende offertes ontvangen

gevelreiniging in Enschede

Gevelreiniging Enschede

Wist u dat vuil zoals mosgroei of algen de gevel van uw woning aantast? De buitengevel wordt poreuzer, water loopt er niet meer goed af en het ziet er slordig uit. Met een gevelreiniging wordt al het vuil weggehaald. Er zijn verschillende vormen van gevelreiniging. Welke geschikt is, is voornamelijk afhankelijk van de mate van vervuiling en de conditie van de buitenmuur. Zandstralen is zeer geschikt voor zware vervuilingen. Hetzelfde geldt voor chemisch reinigen. Stoomreiniging haalt mild vuil van de gevel aan. Kies voor het impregneren van de gevel na een gevelreiniging. Na het impregneren hecht vuil zich minder snel op de gevel, waardoor deze er langer mooi uitziet.

De vakman voert één van de onderstaande vormen van gevelreiniging uit.

Spring direct naar:

Gevelreiniging kosten

De kosten voor een gevelreiniging zijn afhankelijk van een aantal factoren. Uiteraard is de methode die gebruikt wordt, van grote invloed op de prijs. Zandstralen en chemisch schoonmaken zijn twee duurdere methodes. Stralen en een chemische reiniging kost gemiddeld €15,- per m². Deze methodes zijn duurder vanwege het materiaal en de machines die nodig zijn. Stoomreinigen is de goedkoopste optie, namelijk rond de €5,- per m². De prijs voor reinigen met een laser is lastig te bepalen, dit is afhankelijk van veel factoren.

Prijstabel: wat kost gevelreiniging?

Type reinigingWat voor soort aanslag?Gemiddeld prijs*
ZandstralenHardnekkig vuil zoals graffiti€15,- per m²
Chemische reinigingVerfresten of roet€15,- per m²
StoomreinigingMilde aanslag zoals mos of klimop€5,- per m²
LaserreinigingGeschikt voor diverse soorten aanslag. Wordt met name bij kunstwerken en historische gebouwen gebruikt.Afhankelijk van het object dat gereinigd moet worden.

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag daarom gratis en vrijblijvend offertes aan.

gevel zandstralen Enschede

Gevel zandstralen Enschede

Hardnekkige vervuiling wordt eenvoudig verwijderd door de gevel te zandstralen. Met zandstralen gebruikt de vakman een straalmiddel, dit is een combinatie van zand (korrels) en water. Dit straalmiddel wordt met stralen met hoge druk op de gevel geblazen en schuurt als het ware alle vervuiling weg. De samenstelling van het straalmiddel en de druk die er gebruikt wordt, is afhankelijk van de conditie van de gevel en de mate van vuil.

Is zandstralen mogelijk voor elke gevel?

Zandstralen is niet voor elke woning geschikt. Door de hoge druk die er bij het stralen gebruikt wordt, is het mogelijk dat de gevelmuur beschadigd raakt. Een vakman controleert daarom eerst altijd de conditie van de gevelmuur, voordat hij begint met het stralen. Het zandstralen kost gemiddeld €15,- per m².

Direct resultaat bij gevel zandstralen

Bekijk nu het resultaat van de gevel zandstralen!

Gevel chemisch reinigen

Chemisch reinigen is, net als zandstralen, geschikt om hardnekkige vervuilingen schoon te maken. Denk hierbij aan verfresten of roet. Er wordt stoom gebruikt gecombineerd met een chemisch reinigingsmiddel. De stoom met het chemische middel zorgt ervoor dat het vuil losweekt van de buitenmuur. Al het afvalwater moet opgevangen worden door het gevelbedrijf uit Enschede. Het kost gemiddeld €15,- per m² om de gevel chemisch te reinigen.

Gevel reinigen met stoom

In tegenstelling tot een chemische reiniging, wordt bij een normale stoomreiniging geen chemisch middel gebruikt. Het water wordt eerst op temperatuur gebracht. De vakman brengt namelijk stoom aan met een temperatuur boven de 100 graden. Al het vuil weekt los en stroomt de gevel af. Het gebruikte water wordt opgevangen om op de juiste manier schoon te maken en af te voeren. De gevel reinigen met stoom is erg geschikt voor milde vervuiling, zoals algen of mosgroei. Het kost gemiddeld €5,- per m² om de gevel met stoom te reinigen.

Door de hoge temperatuur is het niet geschikt voor monumentale panden of woningen in Enschede met kwetsbare buitenmuren. Schakel voor deze oude gebouwen een vakman in voor een gevelrestauratie.

Laserreiniging van de gevel

Tot slot is laserreiniging ook een optie. Deze methode voor gevelreiniging wordt voornamelijk gebruikt voor het schoonmaken van monumenten of historische gebouwen in Enschede. Het voordeel is dat de ondergrond niet aangetast wordt. De vakman gebruikt een speciale laser waar een zeer geconcentreerde lichtbundel uit komt. Deze lichtbundel zorgt voor een verdamping van het vuil. De ondergrond, zelfs de patina, blijft hetzelfde. Een reiniging met een laser is zeer specialistisch werk en is arbeidsintensief. Daarom liggen de prijzen hoger dan bij andere vormen van gevelreiniging.

graffiti verwijderen Enschede

Graffiti verwijderen Enschede

Heeft iemand graffiti gespoten op de buitenmuren van uw woning of bedrijfspand in Enschede. Dat wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten verwijderen! Voor het weghalen van graffiti gebruikt de vakman verschillende methodes. Zandstralen of stoomreiniging zijn mogelijkheden, maar ook een reiniging met speciaal reinigingsmiddel is een optie.

Anti-graffiticoating?

Behandel de buitenmuur na de gevelreiniging met een anti-graffiticoating. Dit voorkomt niet dat iemand graffiti op de buitengevel spuit, maar u kunt het daarna wel een stuk gemakkelijker verwijderen.

Voegen reinigen

Naast het reinigen van de bakstenen is het tevens mogelijk om de voegen te reinigen. Het schoonmaken van het voegwerk vereist enige voorzichtigheid, omdat u al snel kans loopt de voegen te beschadigen. Wilt u de klus toch eerst zelf proberen uit te voeren? Probeer dan met behulp van een hogedrukreiniger de voegen te reinigen. Een gevelrenovatie specialist voert met behulp van professionele gereedschappen de klus tegen scherpe prijzen vakkundig uit.

Bespaar tot wel 40% op de totaalprijs van een gevelreiniging!

Dit doet u door vrijblijvende offertes van gevelrenovatie bedrijven uit Enschede te vergelijken.

Offertes aanvragen

Gevelrenovatie combineren met isolatie

Combineer een gevelrenovatie door isolatie aan te brengen. Isolatie is belangrijk om warmteverlies uit uw woning te voorkomen. Met gevelisolatie bespaart u aanzienlijk op de energiekosten. De investering van de muurrenovatie met gevelisolatie verdient u zo weer terug. Daarnaast is het ook zeer positief voor de waarde van uw woning in Enschede. De komende jaren zal de gasprijs blijven stijgen. Om te besparen is het verstandig om energiebesparende maatregelen te nemen.

Vergunning voor gevelonderhoud nodig?

U heeft niet altijd een vergunning nodig voor gevelonderhoud, maar in sommige gevallen is het noodzakelijk dat u eerst een omgevingsvergunning aanvraagt. Bijvoorbeeld wanneer u het aangezicht van de gevel aanpast met nieuwe bekleding. Ook voor monumenten of beschermde stads- of dorpsgezichten gelden andere regels.

Hoe controleer ik of ik een vergunning nodig heb?

Controleer via omgevingsloket.nl of u een vergunning nodig heeft voor gevelonderhoud of lees op rijksoverheid.nl hier meer over. Op infomil.nl staat meer informatie over de regelgeving omtrent een gevelreiniging. Hier staat bijvoorbeeld dat u het afvalwater bij een stoom- of chemische reiniging op moet vangen, zodat het niet in het milieu komt.

Meest recente aanvragen

Nieuw voegwerk aanbrengen in Rijssen
Scheur in gevel herstellen in Oldenzaal
Gevel zandstralen in Nijverdal
Graffiti verwijderen en gevel impregneren in Kampen
Voegen uitslijpen in Almelo
Gevel chemisch reinigen in Deventer
Uitgebreide schoorsteenrenovatie in Hengelo
Vervuilde voegen reinigen in Zwolle
Gevelonderhoud t.b.v verkoop van woning in Enschede

Combineer werkzaamheden voor beste resultaat

Voor het beste resultaat, is het verstandig om verschillende gevelwerken voor gevelonderhoud te combineren. Het aanbrengen van nieuwe voegen wordt bijvoorbeeld vaak gecombineerd met een gevelreiniging. Hetzelfde geldt voor het impregneren van de gevelmuren. Ook dan is een gevelreiniging zeer verstandig. Dit zijn de meest voorkomende combinaties:

 • Een gevelreiniging laten uitvoeren voor het aanbrengen van nieuwe voegen, zodat oude voegresten de hechting van de nieuwe voegen niet aantast.
 • Herstellen van scheurvorming of kapotte gevelstenen en aanbrengen van nieuwe voegen, zodat de buitenmuur een optimale bescherming biedt tegen de weersinvloeden.
 • Aanbrengen van isolatie met nieuwe gevelbekleding om te besparen op de energiekosten, doordat u warmteverlies voorkomt.
 • Gevelreiniging voor impregneren, zodat het impregneermiddel goed hecht aan de buitenmuur voor een uitstekende beschermlaag.

gevelspecialist offerte Enschede

Besparen? Gratis offertes vergelijken!

Wilt u een gevelrenovatie laten uitvoeren? Een goede keuze! Door de gevel van uw woning in Enschede te laten renoveren verlengd u de levensduur. Bovendien ziet de gevelmuur er weer als nieuw uit. Er zijn verschillende vormen van een gevelrenovatie. Denk aan een gevelreiniging door zandstralen of behandeling met stoom, het vervangen van kapotte voegen en het herstellen van beschadigingen. Ook een schoorsteenrenovatie behoort tot de mogelijkheden. Door de buitenmuur te impregneren beschermd u het tegen binnendringende neerslag.

Besparen op de kosten?

U bespaart tot wel 40% door offertes van specialisten te vergelijken. Vul het offerteformulier in en u ontvangt spoedig en vrijblijvende offertes met scherpe prijzen. Ons netwerk bestaat ook uit vochtbestrijding specialisten, onder andere in Enschede.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan!