Over ons

U wilt meer over ons te weten komen, leuk! We stellen ons graag aan u voor. Wij zijn een netwerk van gevelspecialisten. Er zijn erkende en ervaren specialisten op het gebied van gevelrenovatie en vochtbestrijding bij ons aangesloten. Onze specialisten zijn te vinden in vrijwel elke hoek van het land. Dit heeft voor u als voordeel dat er altijd een vakman in uw regio zit. Hierdoor kunnen wij u makkelijk en snel helpen.

Als u het offerteformulier invult ontvangt u gratis en geheel vrijblijvend meerdere offertes. Deze vergelijkt u met elkaar op basis van aanbod en prijzen. Vervolgens kiest u zelf de vakman die het meest geschikt is voor uw klus.

Vakkennis en ervaring

Wij zijn inmiddels uitgegroeid tot een groot netwerk van gevelspecialisten. De bedrijven aangesloten bij ons netwerk zijn allemaal geselecteerd op basis van scherpe prijzen. Daarnaast wordt er natuurlijk ook een selectie gemaakt op basis van vakkennis en ervaring. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u verzekerd bent van kwaliteit en vakwerk.

We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Hebt u een moeilijke vraag of een vervelende klus op het gebied van gevelrenovatie of vochtbestrijding? Geen probleem, we helpen u graag!

Over ons

gevelrenovatie offertes

vochtbestrijding offertes

BK Bouw: netwerk van gevelrenovatie en vochtbestrijding experts!

Heeft u scheuren in uw voegwerk of vocht in de kelder? Dankzij onze scherpe prijzen zijn ze snel verleden tijd.

Voordelen van vergelijken

U hebt de keuze uit vele gevelspecialisten. Elke bedrijf vindt natuurlijk dat zij de beste kwaliteit leveren tegen de scherpste prijs. Maar welk bedrijf is nou echt het meest geschikt voor uw klus? Wij helpen u met het maken van een keuze. Als u het offerteformulier invult ontvangt u maximaal vijf offertes. Deze vergelijkt u met elkaar op basis van aanbod, voorwaarden en prijzen. Vervolgens kiest u zelf de vakman voorzien van de beste voorwaarden en de scherpste prijs.

Uw voordeel

  • Vochtbestrijding & gevelrenovatie bedrijven vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen

Een fijn huis voor iedereen

Hebt u last van optrekkend vocht in uw woning? Dit is erg vervelend. Vocht kan uiteindelijk leiden tot schimmel wat erg ongezond is. Wij vinden het belangrijk dat iedereen tegen een kleine prijs kan zorgen voor een fijne woonomgeving. Wist u dat u tot 40% op de totaalprijs van een klus kunt besparen door offertes te vergelijken? Bent u alleen benieuwd naar de prijzen van vochtbestrijding of gevelrenovatie? Geen probleem. Het aanvragen van offertes is gratis en geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

Tips bij het vergelijken

Als u het offerteformulier invult ontvangt u via email maximaal vijf offertes. U zult natuurlijk de prijzen vergelijken. Het is echter belangrijk om ook goed de omschrijvingen en de voorwaarden te lezen. Welke materialen worden bijvoorbeeld gebruikt? Wat is bij de prijs inbegrepen en wat juist niet? U zit natuurlijk niet te wachten op vervelende verrassingen achteraf. Als u vragen hebt over de offerte dan kunt u het beste contact opnemen met het bedrijf. Door te vergelijken kiest u zelf het bedrijf wat het beste bij u past!

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
“De gevel van onze woning zag er onverzorgd uit. Het voegwerk had echt een opknapbeurt nodig. We hebben twee weken geleden het contactformulier ingevuld bij BK Bouw. Al gauw ontving ik meerdere offertes via e-mail. Ik heb uiteindelijk gekozen voor het bedrijf met de scherpste prijs. Ik ben ontzettend tevreden. Het voegwerk ziet er weer als nieuw uit!”
B, de Boer
“Vorig jaar heb ik een wat ouder huis gekocht. De kelder was helaas niet waterdicht. Erg vervelend want ik wou de kelder graag als opbergruimte gebruiken. Gelukkig kan dat inmiddels wel omdat de kelder helemaal waterdicht is gemaakt. Ik ben ontzettend snel en goed geholpen nadat ik het contactformulier heb ingevuld. Zeker een aanrader!”
R, Tjallingii

Heeft u als bedrijf interesse in de deelname aan ons netwerk van specialisten?

Bekijk dan de bedrijven aanmelden pagina voor meer informatie.