Gevelrenovatie Leiden: vakwerk tegen een scherpe prijs!

De buitenmuren opnieuw voegen of laten reinigen? Door offertes te vergelijken bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs!

gevelrenovatie Leiden

Gevelrenovatie Leiden

Heeft de gevel van uw woning in Leiden zijn beste tijd gehad? Dan is het verstandig om gevelrenovatie toe te passen. Een gevel heeft namelijk behoorlijk wat te verduren in Nederland. Gevelrenovatie is er in diverse soorten, zoals impregneren, het voegwerk herstellen of nieuwe gevelbekleding laten plaatsen. Is de buitenmuur alleen sterk bevuild? Laat dan gevelreiniging doen in de vorm van bijvoorbeeld stralen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van gevelonderhoud en bent u benieuwd naar de kosten van het renoveren van de buitenmuur? Vraag dan advies aan een gevelrenovatie bedrijf. Direct besparen? Vergelijk gratis en vrijblijvend meerdere offertes.

Voordelen van onze service

 • Geheel gratis en vrijblijvend offertes aanvragen.
 • Kom in contact met gevelrenovatiespecialisten uit Leiden en omgeving.
 • Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!
Gratis offertes vergelijken

U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes.

Werkzaamheden (*)
Oppervlakte (m2) (*)

kosten van gevelrenovatie

Navigeer op deze pagina naar:

Waarom gevelrenovatie?

Men besteedt vaak veel aandacht aan de binnenkant van een huis maar minder aan de buitenkant. En dat terwijl de gevel ontzettend belangrijk is. Een buitenmuur heeft namelijk verschillende functies. De belangrijkste daarvan is bescherming.

Een buitenmuur heeft veel te verduren maar zorgt er wel voor dat verschillende weersomstandigheden en bijkomend water niet uw huis binnen kunnen komen. Daarnaast hebben buitenmuren een esthetische functie. Vele mensen zien een gevel namelijk als het visitekaartje van een huis in Leiden. Als de buitenmuren aan vernieuwing toe zijn, dan is het dus belangrijk om spoedig een renovatie uit te voeren. Een gevelrenovatie heeft een aantal voordelen.

Het renoveren van de gevel heeft een aantal grote voordelen:

 • Dankzij een renovatie behoudt u de staat van uw woonhuis. Als de gevel in goede staat is dan zorgt deze voor bescherming. Na een renovatie is uw woning dus weer beschermd tegen verschillende weersomstandigheden. Water heeft bovendien geen kans om binnen te dringen.
 • Dankzij de bescherming door bijvoorbeeld te impregneren is de kans op nieuwe beschadigingen een stuk kleiner.
 • De gevel is niet alleen beter beschermd, maar ziet er ook beter uit. Uw woning krijgt weer een mooie uitstraling.
 • Omdat uw huis er weer als nieuw uitziet, stijgt de waarde.
 • Probeert u al een tijdje uw pand te verkopen of te verhuren? Dankzij de nette uitstraling en het gedane onderhoud is de kans op verkoop of verhuur groter.

Gevelrenovatie kosten

Wat kost gevelrenovatie in Leiden? De kosten lopen erg uiteen en liggen tussen de €5,- en €40,- per m². Dit is sterk afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het type muurrenovatie. Het reinigen van de gevel is vaak goedkoper dan het vervangen van voegen of het opnieuw bekleden van de gevel. Als u de buitenmuur laat zandstralen kost dit u zo’n €15,- per m². Laat u het voegwerk vernieuwen, dan moet eerst het oude voegwerk verwijderd worden door uithakken of uitslijpen. U denkt aan prijzen tussen de €40,- en €42,- per m². In onderstaande tabel staan meer gemiddelde prijzen van de soorten gevelrenovatie.

Prijstabel: wat kost gevelrenovatie?

Type gevelrenovatieGemiddelde kosten*
ImpregnerenTussen €6.50,- en €10,- per m²
Voegwerk reparerenVanaf €11,- per m²
Vervanging voegwerk (hakhamer)€40,- per m²
Vervanging voegwerk (manueel)€42,- per m²
Nieuw voegwerkVanaf €10,- per m²
Vervanging van gevelstenenTussen €10,- en €15,- per steen
Vervanging van dorpel / lateiTussen €35,- en €40,- per uur
SchoorsteenrenovatieVanaf €500,- voor de gehele schoorsteen
Nieuwe gevelbekledingSterk afhankelijk van materiaalsoort
Gevel zandstralenGemiddeld €15,- per m²
Chemische reinigingGemiddeld €15,- per m²
Gevel stoomreinigenGemiddeld €5,- per m²

* Let op: Dit zijn gemiddelde prijzen. De kosten hangen af van meerdere factoren. Vraag voor exacte prijsberekeningen vrijblijvende offertes aan!

Besparen op de prijzen van gevelrenovatie?

Vraag kosteloos offertes aan, vergelijk onderling en bespaar!

Gratis offertes aanvragen

Vormen van gevelrenovatie

Het renoveren van gevels kan worden gedaan in vele verschillende vormen. Zo kan een renovatie vooral bestaan uit het repareren en oplossen van problemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het herstellen van scheuren. Schoonmaken is ook een onderdeel van muurrenovatie. U kunt de buitenmuren laten stralen of deze met stoom of chemische middelen reinigen. Om ervoor te zorgen dat al het werk niet voor niets is geweest, kunt u de renovatie afsluiten door te impregneren. Zo is elke buitenmuur weer voor een aantal jaren beschermd.

U vindt hieronder alle benodigde informatie over de verschillende mogelijkheden op het gebied van gevelrenovaties.

Klik en spring direct naar:

gevel laten impregneren Leiden

Gevel impregneren

De gevel impregneren is een methode van gevelrenovatie. Bij impregneren wordt een vloeistof op de buitenmuur aangebracht die voorkomt dat water binnendringt. Niet op tijd behandelde gevels, worden na verloop van tijd poreus. Iets wat u te allen tijde wil voorkomen.

Wat zijn de voordelen van impregneren?

Impregneren zorgt voor een beschermende laag, bovendien blijft de gevel langer schoon en vermijd u vorstschade aan de buitenmuur. Voordat een gevelspecialist de buitenmuur gaat impregneren, is het verstandig om eerst de gevel te laten reinigen en eventuele schade te herstellen. De kosten van impregneren liggen rond de €6,50 en €10,- per m².

Voegen repareren

Het repareren van voegen is een specialistische klus die u het beste overlaat aan een voegbedrijf uit Leiden. Bij het herstellen van voegen is het belangrijk om de stenen heel te houden. Voegwerk repareren heeft 2 redenen, ten eerste omdat een gevoegde buitenmuur er beter uitziet en omdat het de gevel beschermd tegen allerlei weersinvloeden.

Voegen vervangen, hoe werkt dat?

Als de voegen poreus zijn geworden of uitvallen, is het tijd om het voegwerk te vervangen. Gebeurt dit niet op tijd, dan kan er grote schade optreden. Het is van belang om eerst het oude voegwerk te verwijderen. Verwijderen gebeurt door uitslijpen of uithakken. Laat de nieuwe voegen plaatsen door een voeger. Er zijn diverse type voegen, die allemaal verschillende prijzen hebben. U kunt voegwerk al vanaf €11,- per m² laten repareren.

voegen uithakken of uitslijpen?

Voegen uitslijpen of uithakken?

Er zijn 2 manieren om voegen te verwijderen. Dit kan via uitslijpen of uithakken. Uitslijpen gebeurt met een slijptol. Eerst wordt de horizontale voeg verwijderd, daarna de verticale. Deze vorm van verwijderen is snel en gebeurt netjes. Nadeel van uitslijpen is dat er zeer secuur gewerkt moet worden.

Uithakken wordt met een elektrische hakhamer of met bijtel en hamer gedaan. Eerst worden de horizontale voegen verwijderd, daarna de verticale. Deze methode duurt lang en de kans is aanwezig dat stenen rondom het voegwerk beschadigd raken. Het uithakken kost gemiddeld €40,- per m². Uitslijpen kost gemiddeld €25,- tot €50,- per vierkante meter.

Nieuw voegwerk Leiden

Op het moment dat de oude voegen verwijderd zijn door uithakken of uitslijpen, moet er nieuw voegwerk geplaatst worden. Laat het voegwerk doen door een erkend voeger uit Leiden. Er zijn verschillende soorten, luxe voegen en goedkopere varianten. Knipvoegen en snijvoegen zijn wat luxer en dat is terug te zien in de prijzen. Andere soorten waar u voor kunt kiezen zijn platvolvoegen, teruggehouden voegen of schaduwvoegen. Nieuw voegwerk is al vanaf €10,- per m² mogelijk.

Nieuw voegwerk laten aanbrengen

Bekijk hoe het aanbrengen van een snijvoeg werkt!

Kosten van nieuw voegwerk

Wat de kosten van nieuw voegwerk zijn, wordt door diverse factoren bepaald. Ten eerste door het type voeg dat u kiest, maar ook door de muursoort. Voor goedkope voegen liggen de prijzen rond de €10,- per m². Gaat u liever voor de luxere variant? Houd dan rekening met hogere prijzen. U moet denken aan een prijs tussen de €55,- en €98,- per m².

Prijstabel: wat kost voegwerk?

Soort voegPrijs per m², inclusief arbeidskosten*
PlatvolvoegCirca €10,-
Bol geklopte voegCirca €10,-
Verdiepte voegCirca €10,-
Teruggehouden voegCirca €10,-
SchaduwvoegCirca €11,-
SnijvoegTussen de €55,- en €85,-
KnipvoegTussen de €55,- en €98,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Exacte prijzen ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Gevel voegen Leiden

Het opnieuw voegen van muren is logisch bij een gevelrenovatie. Een voeger gebruikt voegspecie om de voegen te vullen. Zorg wel eerst dat eventuele oude resten weg worden gehaald door uithakken of uitslijpen. Het bouwwerk moet goed vochtig zijn, zodat de voegspecie beter hecht aan de buitenmuur. Belangrijk is om de voegen stevig aan te duwen en na te strijken, hierdoor sluit de metselspecie goed aan. Daarna gaat de gevelspecialist met een zachte borstel over de voegen. Houd de voegen langere tijd vochtig, zodat de kwaliteit verbeterd en de hardheid verhoogt.

Gevelstenen vervangen

Op het moment dat u gevelrenovatie laat doen en het voegwerk vervangen wordt, is het verstandig om de stenen zelf ook te controleren. Als deze afgebrokkeld zijn of er zit een barst in de gevel, veroorzaakt dit vaak schade. In dit geval moeten de gevelstenen vernieuwd worden. Bij afgeschilderde of gebroken stenen moeten de gevelstenen vervangen worden, de prijzen hiervan zijn zo’n €10,- tot €15,- per steen. Is de gevel vervuild? Laat dan gevelreiniging doen.

scheuren in gevel herstellen

Scheuren in muren Leiden

Een scheur in de muur wordt vaak veroorzaakt door de groei van wortels van bomen, droogte in Nederland of een gebrekkige fundering.

Door de droogte in Nederland zakt het grondwaterpeil. Hierdoor zakt de grond, waardoor er verzakkingen voorkomen bij staalfunderingen en een fundering op houten palen. Ook metselwerk dat niet elastisch genoeg is kan scheuren. Het is belangrijk om een scheur zo snel mogelijk te laten repareren door een vakman uit Leiden. Scheurvorming is namelijk schadelijk voor de constructie van uw woning, maar zorgt vaak ook voor vochtproblemen.

Hoe scheur in gevel repareren?

Schakel altijd een specialist in voor het repareren van een scheur in de buitenmuur. De specialist repareert niet alleen de scheur, maar pakt ook de onderliggende oorzaak aan. Meestal gebruikt hij voor het vullen van de scheuren elastische kit of cementpleister.

Soms is het nodig om een gedeelte van het voegwerk eruit te hakken en opnieuw te vullen. Meestal ziet u er na de reparatie niets meer van, maar sommige scheuren blijven helaas zichtbaar. Bijvoorbeeld omdat ze gevoegd zijn met cementmortel. Via eigenhuis.nl kunt u een test doen en bekijken welke maatregelen een vakman neemt.

Dorpel / latei vervangen

Een latei is een betonnen, stenen, stalen of houten balk welke het gewicht van de wand opvangt en afdraagt. Een latei bevindt zich veelal boven een kozijn. Een dorpel zit meestal onder een raam. Dankzij de schuin aflopende vorm voorkomt de dorpel dat water de buitenmuur inloopt. U weet vast dat water in de gevel geen goed idee is. Een kapotte dorpel is bovendien slecht voor uw isolatie omdat warme lucht naar buiten kan. Het is dan ook cruciaal dat u een dorpel of latei spoedig vervangt als hier beschadigingen in zitten. Vooral bij lateien is dit erg belangrijk. Een kapotte latei kan namelijk resulteren in een verzakking van de buitenmuur waarvan het herstellen hoge kosten met zich meebrengt. Het vervangen van de dorpel of latei kost gemiddeld tussen de €35,- en €40,- per uur.

schoorsteenrenovatie Leiden

Schoorsteenrenovatie

Trekt de schoorsteen slecht, heeft u problemen met condensatie of is de schoorsteen verouderd? Probeer dan zo snel mogelijk een schoorsteenrenovatie te doen. Er zijn verschillende manieren om de schoorsteen te renoveren, dit kan via de buitenzijde of via de binnenzijde.

Langs buiten renoveren kan door de voegen te herstellen, de schoorsteen te impregneren of te bezetten, een roetschuif te laten plaatsen of de deksteen te vernieuwen.

Bij een slecht trekkende schoorsteen is het handig om een nieuw rookkanaal te plaatsen door middel van tuberen. Dit is de schoorsteenrenovatie via de binnenzijde. U kiest voor enkelwandig tuberen of dubbelwandig tuberen. Een schoorsteenrenovatie is te realiseren vanaf €500,- voor de hele schoorsteen.

Nieuwe gevelbekleding

Een andere manier van renoveren is nieuwe gevelbekleding plaatsen. Als het op gevelbekleding aankomt zijn er tal van soorten materialen beschikbaar. Met de juiste bekleding, geeft u uw woning een stijlvolle uitstraling. Laat u niet leiden door het uiterlijk, maar houdt bij uw keuze voor nieuwe gevelbekleding ook rekening met onderhoud, gevelisolatie en de prijs per m².

De soorten op een rij:

 • Crepi
 • Sierpleister
 • Steenstrips
 • Hout
 • Kurk
 • Sidings
 • Metaal
 • Gevelbeplating

Is uw buitenmuur toe aan een renovatie?

Schakel een gevelspecialist uit Leiden in en laat de gevel renoveren of reinigen.

Gratis offertes aanvragen

gevelreiniging Leiden

Gevelreiniging Leiden

Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag en vuil van de gevel van uw woning in Leiden. Het wordt in allerlei vormen uitgevoerd door een gevelreiniger. De meest gebruikte methoden zijn zandstralen, chemisch reinigen, stoomreinigen en laserreiniging. Zandstralen wordt voornamelijk gebruikt bij zwaar bevuilde gevels. Water wordt met fijne zandkorrels op de buitenmuur aangebracht. Chemisch reinigen is het aanbrengen van een middel op de buitenmuren, zodat verfresten of roet verwijderd worden. Reinigen met stoom is vooral voor lichte vervuiling, zoals mos of klimop. Verwarmd water wordt met een hogedrukspuit op de gevel gespoten.

Spring direct naar de specifieke methode van gevelreiniging:

Gevelreiniging kosten

De prijzen van gevelreiniging lopen behoorlijk uiteen, dit komt omdat er allerlei soorten vormen van reiniging zijn. Afhankelijk van de soort aanslag wordt een methode van reinigen gekozen. Voor stoomreinigen betaalt u zo’n €5,- per m². Stralen en chemisch reinigen is prijziger, hiervan zijn de gemiddelde kosten €15,- per m². In onderstaande tabel vindt u een overzicht van de genoemde prijzen. De exacte kosten weten? Vraag dan gratis offertes aan via het offerteformulier.

Prijstabel: wat kost gevelreiniging?

Type reinigingWat voor soort aanslag?Gemiddeld prijs*
ZandstralenHardnekkig vuil zoals graffiti€15,- per m²
Chemische reinigingVerfresten of roet€15,- per m²
StoomreinigingMilde aanslag zoals mos of klimop€5,- per m²
LaserreinigingGeschikt voor diverse soorten aanslag. Wordt met name bij kunstwerken en historische gebouwen gebruikt.Afhankelijk van het object dat gereinigd moet worden.

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag daarom gratis en vrijblijvend offertes aan.

gevel zandstralen Leiden

Gevel zandstralen Leiden

Een zeer efficiënte vorm van gevelreiniging is zandstralen. Zandstralen is een techniek waarbij een straalmiddel, in combinatie met water en onder hoge druk, op de gevel gespoten wordt om deze te reinigen. Twee voorbeelden van straalmiddelen zijn grit of olivinezand.

Wanneer kiest u voor zandstralen?

U kiest voor zandstralen als er sprake is van hardnekkige vervuiling op uw buitengevel. Zandstralen is een behoorlijk agressieve reinigingstechniek, daarom wordt dit enkel toegepast bij hardnekkige vervuiling zoals graffiti. Bovendien moet de gevel uit hard materiaal bestaan dat bestand is tegen deze vorm van gevelreiniging. Het zandstralen kost gemiddeld €15,- per m². Is deze vorm van stralen te hard, dan is het mogelijk om de zachtere variant te kiezen, namelijk nevelstralen.

Direct resultaat bij gevel zandstralen

Bekijk nu het resultaat van de gevel zandstralen!

Gevel chemisch reinigen

Chemisch reinigen is een effectieve methode voor gevelreiniging. Het is echter wel een agressieve methode die de gevel eventueel kan beschadigen. Hoe werkt deze vorm van reinigen? Er wordt een chemisch product op de buitenmuur aangebracht met een borstel of door middel van verneveling. Vaak moet het product even inwerken, maar vervolgens komt door de chemische reactie het vuil los. Na het chemisch reinigen haalt de gevelspecialist een hogedrukreiniger met water over de buitenmuur om de restanten weg te spoelen. Het kost gemiddeld €15,- per m² om de gevel chemisch te reinigen.

Gevel reinigen met stoom

Uw gevel reinigen met stoom gebeurt bij soorten vuil die niet te diep gehecht zijn in de buitenmuren. Stoomreinigen is een relatief goedkope en milieuvriendelijke manier van gevelreiniging. Met name bij mos of algen is het een goede methode.

Voor het stoomreinigen wordt de gevel bevochtigd, om er vervolgens met een stoomgenerator overheen te gaan. Aan het water zijn geen chemicaliën toegevoegd. Wanneer de stoom de gevel raakt condenseert de stoom en wordt het vuil opgelost. Het kost gemiddeld €5,- per m² om de gevel met stoom te reinigen.

Laserreiniging van de gevel

Laserreiniging is een arbeidsintensieve methode van gevelreiniging. Door gebruik van intensief laserlicht wordt het vuil verdampt. Het is aan te raden om de gevel van tevoren te bevochtigen, zodat het eenvoudiger is om de laserreiniging toe te passen. Deze vorm van reiniging is het meest geschikt voor lichte gevels van steen of glas. Bij bepaalde natuursteen- of baksteensoorten ontstaat er verkleuring. Laserreiniging beschadigt de gevel niet en vervuilt het milieu ook niet. Het wordt veel toegepast op kunstwerken en historische gebouwen.

graffiti professioneel verwijderen Leiden

Graffiti verwijderen Leiden

Is er graffiti op uw huis gespoten in Leiden? Dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk verwijderen. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te verwijderen van uw buitenmuur. Welke manier u kiest, hangt af van het type ondergrond en hoe hardnekkig de graffiti is. U kunt de muren stoomcleanen, de graffiti verwijderen met een reinigingsmiddel of stralen. Vraag advies aan een specialist om te bepalen welke methode het beste is voor het verwijderen. Verstandig is om na de verwijderde graffiti een anti-graffiti coating op de buitenmuren aan te laten brengen. Zo wordt uw buitenmuur beschermd tegen het indringen van verf.

Voegen reinigen

Het reinigen van voegen is een klus die een grote nauwkeurigheid en voorzichtigheid vereist. Dit komt doordat de meeste voegen zeer gevoelig zijn voor beschadigingen. Gaat u zelf aan de slag met een hoge drukreiniger? Probeer dan eerst een klein stukje van de buitengevel om te kijken of er geen schade ontstaat. Brokkelen er tijdens de reiniging stukken van het voegwerk af? Neem dan contact op met een ervaren vakman uit Leiden op het gebied van gevelreiniging. Deze zal het werk vakkundig afhandelen.

Heeft u een sterk vervuilde gevel in Leiden?

Een gevelreiniger uit Leiden helpt u met de gevelrenovatie, bijvoorbeeld door zandstralen of chemisch reinigen.

Offertes aanvragen

Gevelrenovatie combineren met isolatie

Het is interessant om na te denken over het combineren van gevelrenovatie met gevelisolatie. Waarom? Omdat dit niet alleen zorgt voor een andere uitstraling van uw woning, het geeft meer wooncomfort, een lagere energierekening én een verhoging van de waarde van uw woning. Vaak wordt gevelrenovatie met crepi gecombineerd met isolatie. De gevelisolatie wordt gedaan met EPS-isolatieplaten en de afwerking met kunstharspleister.

Vergunning voor gevelonderhoud nodig?

In sommige gevallen is een vergunning nodig bij gevelonderhoud. Dit hangt voornamelijk af van de plaats en het bouwjaar van uw woning in Leiden. Bepaalde gebouwen hebben een monumentale status, waar vaak niets veranderd aan mag worden. Bovendien verschilt de regelgeving omtrent vergunning per werkzaamheid. Voor meer informatie over de regelgeving omtrent een omgevingsvergunning gaat u naar rijksoverheid.nl.

Gevelreiniging kan de kleur van de gevel aanpassen of er kan schade optreden. U heeft vaak een vergunning nodig als u aan de voorzijde van de woning uw gevel wilt renoveren of reinigen. Controleer op de website van het omgevingsloket of u een vergunning nodig heeft.

Bij gevelreiniging is er sprake van de leidraad ‘Wet- en regelgeving gevelreiniging’. Belangrijk is dat gevelrenovatie bedrijven zich hier aan houden. Wilt u meer weten over deze wet? Dan gaat u naar infomil.nl.

Meest recente aanvragen

Nieuw voegwerk aanbrengen in Katwijk
Scheur in gevel herstellen in Rotterdam
Gevel zandstralen in Leiden
Graffiti verwijderen en gevel impregneren in Den Haag
Voegen uitslijpen in Dordrecht
Gevel chemisch reinigen in Zoetermeer
Uitgebreide schoorsteenrenovatie in Delft
Vervuilde voegen reinigen in Schiedam
Gevelonderhoud t.b.v verkoop van woning in Gouda
Gevel laten reinigen in Spijkenisse

Combineer werkzaamheden voor beste resultaat

In veel gevallen is het slim om gevelrenovatie of gevelreiniging te combineren met andere werkzaamheden, om zo het beste resultaat te creëren.

Zo combineert u gevelreiniging met het impregneren van de buitenmuren. Impregneermiddel zorgt namelijk dat vuil zich minder gemakkelijk aan de buitenmuur hecht. Bovendien biedt dit middel bescherming tegen regeninslag.

Een andere mogelijkheid is gevelreiniging combineren met het renoveren van voegwerk. Dit zorgt voor een waardeverhoging van uw woning in Leiden. Kies bijvoorbeeld voor een schaduwvoeg die uw gevel een unieke uitstraling geeft.

U kunt er ook voor kiezen om met gevelrenovatie de dorpels te laten herstellen of te vervangen, evenals het vernieuwen van kapotte bakstenen.

Veelvoorkomende combinaties:

 • Gevelreiniging- of renovatie met impregneren
 • Gevelreiniging met voegwerk renoveren
 • Gevelrenovatie met dorpel vervangen
 • Gevelrenovatie met vervangen van kapotte bakstenen

gevelspecialist inschakelen Leiden

Besparen? Gratis offertes vergelijken!

Gevelonderhoud is belangrijk zodat het uiterlijk van uw gevel in Leiden in stand blijft en u geen last krijgt van wateroverlast.

Wilt u besparen op de prijzen van gevelrenovatie en gevelreiniging? Meer informatie over gevelonderhoud en gevelrestauratie? Dan vraagt u geheel kosteloos en vrijblijvend prijsopgaven aan via het offerteformulier. U komt in contact met een aantal gevelrenovatie bedrijven die u van dienst willen zijn. Zij sturen u een offerte op maat, die u onderling met elkaar vergelijkt. Door te vergelijken vindt u een gevelspecialist uit Leiden en omgeving én bespaart u op de kosten! Ons netwerk bestaat ook uit vochtbestrijding specialisten in Leiden.

Vraag nu gratis en vrijblijvend offertes aan!