Gevelrenovatie Harderwijk: vakwerk tegen een scherpe prijs!

De buitenmuren opnieuw voegen of laten reinigen? Door gratis offertes te vergelijken bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs!

gevelrenovatie Harderwijk

Gevelrenovatie Harderwijk

Is de gevel van uw woning toe aan vernieuwing? Laat dan een gevelreiniging of gevelrenovatie in Harderwijk doen door een specialist. Gevelonderhoud is belangrijk om de staat van de buitenmuur goed te houden. Gevelrenovatie is er in verschillende vormen, waarvan impregneren en het voegwerk vervangen bekende soorten zijn. Wilt u meer informatie over de kosten van gevelonderhoud? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Start gratis offerteaanvraag!

Heeft u alleen een vervuilde gevel met aanslag? Laat dan gevelreiniging doen. Gevelreiniging gebeurt vaak door middel van zandstralen, chemisch reinigen of stoomreinigen. .

Voordelen van onze service

 • Vakwerk tegen scherpe prijzen!
 • Vergelijk eenvoudig offertes en bespaar tot 40%.
 • Ervaren gevelspecialisten uit regio Harderwijk.

Gratis offertes vergelijken

gevelrenovatie prijzen

Waarom gevelrenovatie in Harderwijk?

De gevel bepaalt de uitstraling van uw hele woonhuis. Daarnaast beschermt de gevel de binnenkant van het pand tegen de weersomstandigheden. Als u gevelrenovatie in Harderwijk laat uitvoeren dan kiest u ervoor om uw woning te vernieuwen. Renoveren is bijvoorbeeld nodig als de gevel oud of beschadigd is of als deze vies is. Is uw gevel beschadigd? Dan is het cruciaal om de oorzaak hiervan te achterhalen zodat u het optreden van nieuwe schade kunt tegengaan. Nieuwsgierig wat gevelrenovatie kost? Start gratis offerteaanvraag!

Het renoveren van de gevel heeft een aantal grote voordelen:

 • U kunt de gevel zien als het visitekaartje van uw huis. De meeste mensen vinden het dan ook belangrijk dat deze er verzorgd uitziet. Dankzij gevelreiniging lijkt uw woning weer als nieuw.
 • De belangrijkste functie van de gevel is het beschermen van uw huis. Het is daarom cruciaal dat de gevel in goede staat is. Na gevelrenovatie is uw woonhuis weer beschermd tegen verschillende weersomstandigheden.
 • Omdat uw woning na het renoveren beschermd is, is de kans op schade kleiner.
 • Staat uw pand na het renoveren te koop of te huur? Als de gevel in goede staat is en een verzorgde uitstraling heeft, dan bevordert dit de kans op verkoop.
 • Ziet de gevel er netjes uit en zorgt deze voor de benodigde bescherming na het renoveren? Dan verhoogt dit de waarde van uw pand.

Gevelrenovatie kosten

Wat kost gevelrenovatie? Gemiddeld kost dit tussen de €6,50 en €40,- per m². De kosten worden echter beïnvloed door diverse factoren. Ten eerste om wat voor soort muurrenovatie het gaat, maar ook wat het te renoveren oppervlak is en wat het uurtarief van de gevelspecialist is. Impregneren is bijvoorbeeld relatief goedkoop en het vervangen van voegwerk relatief duur. Als u een schoorsteenrenovatie laat doen, kost dit gemiddeld €500,- voor de gehele schoorsteen. U vindt in onderstaande tabel meer gemiddelde prijzen.

Wat kost gevelrenovatie?

Type gevelrenovatie Gemiddelde kosten*
Impregneren Tussen €6.50,- en €10,- per m²
Voegwerk repareren Vanaf €11,- per m²
Vervanging voegwerk (hakhamer) €40,- per m²
Vervanging voegwerk (manueel) €42,- per m²
Nieuw voegwerk Vanaf €10,- per m²
Vervanging van gevelstenen Tussen €10,- en €15,- per steen
Vervanging van dorpel / latei Tussen €35,- en €40,- per uur
Schoorsteenrenovatie Vanaf €500,- voor de gehele schoorsteen
Nieuwe gevelbekleding Sterk afhankelijk van materiaalsoort
Gevel zandstralen Gemiddeld €15,- per m²
Chemische reiniging Gemiddeld €15,- per m²
Gevel stoomreinigen Gemiddeld €5,- per m²

* Let op: Dit zijn gemiddelde prijzen. De kosten hangen af van meerdere factoren. Vraag voor exacte prijsberekeningen vrijblijvende offertes aan!

Prijsopbouw: gevelrenovatie

Zoals hieronder is te zien bestaan de kosten voor het grootste gedeelte (75%) uit de arbeidskosten. De rest van de kosten bestaat uit de benodigde materialen (22%) en eventuele voorrijkosten (3%). Het loont daarom enorm om gratis offertes te vergelijken van gevelspecialisten uit uw eigen regio.

Besparen op de kosten van een gevelrenovatie?

Vraag offertes aan, vergelijk en bespaar tot wel 40%!

Professionele gevelrenovatie: de methodes

Dankzij gevelrenovatie in Harderwijk ziet uw huis er weer als nieuw uit. Overweegt u een gevelrenovatie uit te laten voeren door een specialist? Dan hebt u de keuze uit verschillende onderdelen. Om ervoor te zorgen dat de buitenmuren weer helemaal schoon worden kunt u bijvoorbeeld kiezen voor stralen, stoomreinigen of chemisch reinigen.

Om lang van de schoongemaakte buitenmuren te genieten kunt u ervoor te kiezen om deze te impregneren. Ook het voegwerk is een groot onderdeel van de gevel. Tijdens een gevelrenovatie is het uitslijpen, uithakken of herstellen van voegwerk dan ook een mogelijkheid. U vindt hieronder meer informatie over de verschillende onderdelen van een gevelrenovatie of vraag gelijk gratis offertes aan en start met vergelijken van prijzen.

gevel impregneren in Harderwijk

Gevel impregneren

Bij het impregneren van de gevel in Harderwijk wordt er een vloeistof op de gevel aangebracht die voorkomt dat water de buitenmuur binnendringt. Gevels hebben veel te verduren met de weersomstandigheden in Nederland, hierdoor worden buitenmuren op den duur poreus. Impregneren voorkomt problemen en beschermt de buitenmuur. Impregneren wordt ook wel hydrofoberen genoemd.

Hoe gaat impregneren in zijn werk?

Eerst beoordeelt het gevelrenovatie bedrijf de staat van de gevel. Niet iedere gevelmateriaalsoort is geschikt voor impregneren. Vervolgens wordt eventuele schade herstelt en is het van belang om de ondergrond te reinigen. Tot slot wordt het impregneermiddel op de gevel aangebracht. De vanafprijs van impregneren begint bij €6,50 per m².

Voegen repareren

Bij het repareren van voegen is het belangrijk om de stenen heel te houden. Voegen herstellen is een onderdeel van gevelrenovatie. Oorzaken van kapotte voegen zijn verzakkingen of zware trillingen. Het voegwerk herstellen is een secuur klusje, dat u het beste door een voegbedrijf uit Harderwijk laat doen. Eerst worden de oude voegen uitgehakt of uitgeslepen, waarna er nieuw voegmiddel in de voegen wordt aangebracht. U kunt voegwerk al vanaf €11,- per m² laten repareren.

Voegen vervangen, hoe werkt dat?

Om de voegen te kunnen vernieuwen, moeten eerst de oude voegen verwijderd worden. Oud voegwerk kan afbrokkelen of scheuren, wat kan leiden tot schade zowel aan de binnenkant als buitenkant van de gevel. Het verwijderen gebeurt vaak met uitslijpen of uithakken. Daarna wordt de nieuwe voeg geplaatst. U heeft ruime keus als het op soorten voegen aankomt. Iedere voeg heeft een bepaalde uitstraling en biedt bescherming tegen waterschade van buitenaf.

voegen vervangen Harderwijk

Voegen uitslijpen of uithakken?

Er zijn twee methoden voor het verwijderen van oude voegen, dit zijn uitslijpen en uithakken. Bij uitslijpen gebruikt de voeger in Harderwijk een speciale slijptol. Hij verwijdert eerst de horizontale en daarna de verticale voegen. Uitslijpen is een snelle manier van voegen verwijderen, het is wel een secuur werkje. Het uithakken gebeurt met hamer en beitel of met een elektrische hakhamer. Deze vorm van voegen verwijderen is niet erg snel, bovendien is de kans aanwezig dat de stenen beschadigen.

Uitslijpen werkt anders, hier wordt gebruik gemaakt van een slijptol. De horizontale voegen worden eerst verwijderd en daarna zijn de verticale voegen aan de beurt. Het uitslijpen van voegen gaat sneller dan uithakken en is ook een nauwkeurig werkje. Het uithakken kost gemiddeld €40,- per m². De prijs van uitslijpen is €25,- tot €50,- per vierkante meter.

Nieuw voegwerk

Laat u nieuwe voegwerk aanbrengen op uw buitenmuur? Dan heeft u keuze uit allerlei soorten. Er zijn voegen die luxe ogen, dit zijn de snijvoeg en de knipvoeg. Andere soorten zijn minder luxe, bijvoorbeeld de platvolvoeg, de bol geklopte voeg en de verdiepte voeg. Welke voeg u kiest hangt af van uw wensen en wat voor budget u heeft. Nieuw voegwerk verhoogt de verkoopprijs en zorgt voor een versteviging van de gevel, waardoor de kans op vochtdoorslag aanzienlijk kleiner is. Nieuw voegwerk is al vanaf €10,- per m² mogelijk.

Nieuw voegwerk laten aanbrengen

Bekijk hoe het aanbrengen van een snijvoeg werkt!

Kosten van nieuw voegwerk

Aan nieuw voegwerk zit natuurlijk ook een prijskaartje verbonden. Het verbetert de aantrekkelijkheid van uw woning, dus het is de investering waard. Wat de prijzen zijn is vooral afhankelijk van de soort voeg en hoeveel vierkante meter er gevoegd moet worden. De prijzen verschillen en variëren tussen de €10,- en €98,- per m². De meest voorkomende voeg is de platvolvoeg en kost €10,- per m². Een schaduwvoeg heeft een schuin aflopende hoek en accentueert horizontale lijnen. De gemiddelde prijs per m² is €11,-.

Wat kost voegwerk?

Soort voeg Prijs per m², inclusief arbeidskosten*
Platvolvoeg Circa €10,-
Bol geklopte voeg Circa €10,-
Verdiepte voeg Circa €10,-
Teruggehouden voeg Circa €10,-
Schaduwvoeg Circa €11,-
Snijvoeg Tussen de €55,- en €85,-
Knipvoeg Tussen de €55,- en €98,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Exacte prijzen ontvangen? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Gevel voegen

Bij het voegen van een buitenmuur wordt speciale voegspecie gebruikt. Wel is het van belang om de oude voegen eerst te verwijderen, door middel van uithakken of uitslijpen. Daarna moet de buitenmuur vochtig gemaakt worden, hierdoor hecht de voegspecie beter. De voeger uit Harderwijk drukt de voegen stevig aan, waarna hij er met een borstel overheen gaat. Nu is het belangrijk om de buitenmuur en voegen vochtig te houden tot het uithardt. Waarom? Dit zorgt voor een betere hardheid en kwaliteit.

Gevelstenen vervangen

Als u een renovatie of gevelreiniging laat doen, is het verstandig om direct de gevelstenen te laten controleren en eventueel te vernieuwen voor andere gevelstenen. Wanneer moet u de gevelstenen vernieuwen? Als er scheuren inzitten of de gevel brokkelt af. Het is belangrijk om dit spoedig te doen, anders heeft u kans dat de muren verzakken. Voor het vervangen van gevelstenen betaalt u gemiddeld tussen de €10,- en €15,- per steen.

scheuren in gevel laten herstellen

Scheuren in muren

Een scheur in de buitenmuur ziet er vaak niet mooi uit en kan daarnaast zorgen voor grote problemen. Denk aan schade aan de constructie of binnendringend vocht door een scheur. Er liggen diverse oorzaken ten grondslag. Zo ontstaat een scheur in de buitenmuur vaak door wortels van een boom, metselwerk dat niet elastisch genoeg is of een gebrekkige fundering.

Een andere oorzaak die we tegenwoordig vaak tegenkomen is een verzakte fundering. Dit komt door de droogte in Nederland. Door de droogte zakt het grondwaterpeil en hierdoor verzakkingen funderingen. Dit komt zowel voor bij funderingen op houten palen als staalfunderingen. Wanneer een fundering zakt door droogte komen er niet alleen scheuren voor in de muren, maar zien specialisten vaak ook scheve vloeren en klemmende deuren.

Hoe scheur in gevel repareren?

Scheuren in de buitenmuren worden vaak hersteld met een speciaal vulmiddel zoals cementmortel of een elastische kit. Soms is het nodig om een gedeelte van het metselwerk of het voegwerk eruit te hakken en opnieuw te vullen. Schakel een gevelspecialist in voor de reparatie. De specialist repareert niet alleen vakkundig de scheurvorming, maar onderzoekt ook waardoor de scheuren ontstaan. Pakt u namelijk de oorzaak niet aan, dan heeft u snel weer last van de vorming van scheuren.

Op eigenhuis.nl kunt u een test doen om te zien met wat voor soort scheur u te maken heeft. Hier staat ook welke reparatiemethode de vakman gebruikt.

Dorpel / latei vervangen

Een latei is een balk die het gewicht van de wand opvangt en afdraagt. Vaak bevinden lateien zich boven een kozijn. Een dorpel heeft een schuin aflopende vorm, zodat het water niet de buitenmuur inloopt. Wanneer een dorpel of latei kapot is, is dit slecht voor de isolatie. Bovendien kan een kapotte latei voor een verzakking van de buitenmuur zorgen. Een latei of dorpel vervangen laat u het beste over aan een gevelrenovatie bedrijf. Het vervangen van de dorpel of latei kost gemiddeld tussen de €35,- en €40,- per uur.

schoorsteenrenovatie Harderwijk

Schoorsteenrenovatie

U moet een schoorsteenrenovatie laten doen wanneer u problemen heeft met condensatie, als de schoorsteen slecht trekt of als het verouderd is. Een schoorsteenrenovatie kan op verschillende manieren, namelijk die de binnenzijde of de buitenzijde.

Heeft u een slecht trekkende schoorsteen? Dan is een schoorsteenrenovatie via de binnenzijde de beste oplossing. Dit wordt gedaan door de schoorsteen te tuberen. Er zijn 2 varianten, namelijk enkelwandig of dubbelwandig tuberen.

Als de schoorsteen verouderd is, is het slim om een renovatie via de buitenkant te doen. Onder renoveren vallen impregneren van de schoorsteen, herstellen van voegen of de schoorsteen bezetten. Een schoorsteenrenovatie is te realiseren vanaf €500,- voor de hele schoorsteen.

Nieuwe gevelbekleding

Nieuwe gevelbekleding in Harderwijk is ook een vorm van gevelrenovatie. Welk type gevelbekleding u neemt, hangt af van uw wensen en budget. Er zijn namelijk veel diverse soorten bekleding. Probeer u zelf niet blind te staren op het uiterlijk, maar let ook op onderhoud, kosten en isolatie.

De soorten op een rij:

 • Crepi
 • Sierpleister
 • Steenstrips
 • Hout
 • Kurk
 • Sidings
 • Metaal
 • Gevelbeplating

Gevelrenovatie laten doen door een gevelspecialist?

Uw buitenmuur is weer beschermd en ziet er als nieuw uit. Vraag gratis offertes aan.

gevelreiniging Harderwijk

Gevelreiniging Harderwijk

Gevelreiniging valt onder gevelonderhoud en houdt in dat vuil en aanslag van de buitenmuur worden verwijderd. Een gevelreiniger uit Harderwijk doet allerlei soorten reiniging voor u. Voorbeelden zijn stoomreinigen, zandstralen of chemisch reinigen. Bij zware vervuiling kiest u het beste voor zandstralen. Milde vervuiling reinigt u het beste met chemisch reinigen.

Gelijk weten wat één van deze gevelreinigingsmethodes u gaat kosten? Vraag dan, zonder verdere verplichtingen, gratis offertes aan!

Waarom gevelreiniging in Harderwijk?

Een gevelreiniging in Harderwijk heeft een aantal belangrijke voordelen. Allereerst verlengt het natuurlijk de levensduur van uw buitenmuur. Door vuil tijdig te verwijderen, voorkomt u dat het metselwerk aangetast wordt. Daar komt nog bij dat een schone gevel de woningwaarde flink verhoogt. Dat komt zeker van pas als u uw huis wilt verkopen of verhuren.

De voordelen van gevelreiniging op een rij:

 • U verlengt de levensduur van de gevel.
 • Een schone gevel verhoogt de woningwaarde.
 • Kopers of huurders vinden uw huis aantrekkelijker.
 • Uw gevelmuur ziet er weer stralend uit!

Gevelreiniging kosten

De kosten van gevelreiniging in Harderwijk lopen uiteen, omdat ze van diverse factoren afhankelijk zijn. De gemiddelde prijzen zijn tussen de €5,- en €15,-. Factoren die de kosten beïnvloeden zijn de soort reiniging en wat de oppervlakte van de gevel is. Heeft u last van verfresten of roet op de buitenmuur? Dan is stoomreiniging de oplossing, hier betaalt u €5,- per m². Graffiti op de buitenmuren? Zandstralen kost €15,- per m².

Prijsopbouw: gevelreiniging

Zoals hieronder is te zien bestaan de kosten bij het reinigen van de gevel in Harderwijk voor het grootste gedeelte (66%) uit de arbeidskosten. De rest van de kosten bestaat uit de benodigde materialen (31%) en eventuele voorrijkosten (3%). Het loont daarom enorm om gratis offertes te vergelijken van gevelspecialisten uit uw eigen regio.

Wat kost gevelreiniging?

Type reiniging Wat voor soort aanslag? Gemiddeld prijs*
Zandstralen Hardnekkig vuil zoals graffiti €15,- per m²
Chemische reiniging Verfresten of roet €15,- per m²
Stoomreiniging Milde aanslag zoals mos of klimop €5,- per m²
Laserreiniging Geschikt voor diverse soorten aanslag. Wordt met name bij kunstwerken en historische gebouwen gebruikt. Afhankelijk van het object dat gereinigd moet worden.

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag daarom gratis en vrijblijvend offertes aan.

gevel zandstralen Harderwijk

Gevel zandstralen

Als u last heeft van hardnekkig vuil op uw buitenmuur, zoals graffiti, is het verstandig dit te laten verwijderen met behulp van zandstralen. Bij de gevel zandstralen in Harderwijk wordt een straalmiddel onder hoge druk op de muren gespoten. Dit straalmiddel bestaat uit grit of olivinezand in combinatie met water. De hoge druk en zandkorreltjes zorgen dat de muur gereinigd wordt.

Is zandstralen geschikt voor iedere gevel?

Nee dat is niet zo. Zandstralen is een reinigingstechniek die behoorlijk agressief is. Daarom wordt dit enkel toegepast bij gevels die hardnekkig vervuild zijn én die uit hard materiaal bestaan. Wanneer deze vorm van stralen te hard is, kiest u voor een mildere reinigingsvorm, zoals nevelstralen. Het zandstralen kost gemiddeld €15,- per m².

Direct resultaat bij gevel zandstralen

Bekijk nu het resultaat van de gevel zandstralen!

Gevel chemisch reinigen

Wat is chemisch reinigen? Dit is een vorm van gevelreiniging, waarbij een chemisch middel op de buitenmuur aangebracht wordt met verneveling of een borstel. Door het product in te laten werken, komt een chemische reactie vrij die ervoor zorgt dat het vuil loslaat. Na het reinigen zorgt de gevelreiniger dat de gevel natgespoten wordt met een hogedrukspuit, zodat ook alle vuilrestjes loslaten. Het is een effectieve methode die gebruikt wordt bij roet of verfresten. Het kost gemiddeld €15,- per m² om de gevel chemisch te reinigen.

Gevel reinigen met stoom

Een andere vorm van het reinigen van de buitenmuur is met stoom. Stoomreinigen gebruikt u bij milde aanslag, zoals klimop of mos. Het is slim om van tevoren de gevel te bevochtigen, hierdoor werkt gevelreiniging beter. Een gevelreiniger uit Harderwijk stoomt de buitenmuur met een stoomgenerator. Als de stoom de gevel raakt, condenseert de stoom en lost het vuil en de aanslag op. Het is een milieuvriendelijke vorm van reinigen, want er zijn geen chemicaliën aan het water toegevoegd. De kans dat uw gevel beschadigd is dan ook klein. Het kost gemiddeld €5,- per m² om de gevel met stoom te reinigen.

Laserreiniging van de gevel

Bij laserreiniging wordt een intensief laserlicht op de gevel geprojecteerd, wat ervoor zorgt dat de aanslag en het vuil verdampt. Het is een arbeidsintensieve methode, waarbij de nodige kennis komt kijken. Huur een gevelreiniger in om dit te laten doen. Hij maakt eerst de gevel vochtig, hierdoor werkt de laser beter. Laserreiniging wordt met name gebruikt bij historische gebouwen en kunstwerken.

graffiti verwijderen Harderwijk

Graffiti verwijderen

Graffiti op uw buitenmuur is niet fijn en zorgt voor een ander uiterlijk van uw woonhuis. Belangrijk is om het spoedig te verwijderen door middel van gevelreiniging, zodat het niet volledig in de gevel trekt.

Voor het verwijderen van graffiti in Harderwijk zijn diverse vormen van reinigen mogelijk. Voor welke methode u gaat, is afhankelijk van de hardnekkigheid van de graffiti en het materiaal van uw buitenmuur. Het is mogelijk om te stralen of stoomcleanen. Weet u niet wat de beste methode is? Een gevelspecialist helpt u graag en brengt na het verwijderen een anti-graffiti coating aan. Deze coating beschermt de buitenmuur tegen het indringen van verf.

Voegen reinigen

Het reinigen van voegen is een nauwkeurige klus waar veel geduld bij nodig is. Dit komt omdat voegwerk behoorlijk gevoelig is voor beschadigingen. Als u de voegen wilt laten reinigen, schakelt u het beste een voegbedrijf uit Harderwijk in. Hij zal de voegen voor u reinigen met een hogedrukspuit. Het is ook mogelijk de klus zelf te doen, dan is het slim om eerst een klein stukje van de gevel te reinigen om te zien of er geen schade ontstaat.

Benieuwd naar de exacte kosten van gevelreiniging?

Bespaar op de prijzen door offertes aan te vragen en te vergelijken!

Gevelrenovatie combineren met isolatie

Gaat u de gevel renoveren? Combineer dit dan met gevelisolatie. Zo pakt u direct de gehele gevel aan en heeft u er voor lange tijd geen omkijken naar. Het is slim om een renovatie met isolatie te combineren, omdat isolatie voor lagere energiekosten zorgt en u meer wooncomfort ervaart in uw woonhuis. Bovendien zorgt de muurrenovatie voor een vernieuwd uiterlijk van die gevel. Voor gevelisolatie worden vaak gevelisolatieplaten gebruikt. De afwerking gebeurt met crepi of sierpleister.

Subsidieregelingen wijzigen regelmatig en kunnen per gemeente verschillen. Wilt u weten of uw subsidie kunt krijgen voor gevelrenovatie of gevelisolatie? Ga dan naar energiesubsidiewijzer.nl en check zelf of u in uw woonplaats recht heeft op subsidie.

gevelonderhoud

Vergunning voor gevelonderhoud in Harderwijk nodig?

Of u een vergunning nodig heeft voor gevelonderhoud in Harderwijk, is afhankelijk van het bouwjaar van uw woning en de plaats waar het huis staat. Laat u de gevel renoveren, dan verandert het uiterlijk van het pand. Sommige panden die een monumentale status hebben, mogen niet veranderd worden. De regelgeving over omgevingsvergunningen verschilt bovendien per werkzaamheid. Voor meer informatie over een vergunning voor gevelonderhoud gaat u naar rijksoverheid.nl.

Laat u gevelreiniging doen, dan moet u rekening houden met de leidraad ‘Wet- en regelgeving gevelreiniging’. In deze wet staat dat een gevelreiniger zich moet houden aan bepaalde regels. Meer weten? Neem een kijkje op de website van infomil. Als u gevelonderhoud aan de voorzijde van de woning laat doen, is de kans aanwezig dat er een vergunning nodig is. U vraagt deze vergunning aan bij uw gemeente of u kijkt op omgevingsloket.nl om te controleren of u een licentie nodig heeft.

Recent aangevraagde offertes

Nieuw voegwerk aanbrengen in Nijmegen
Scheur in gevel herstellen in Wijchen
Gevel zandstralen in Wageningen
Graffiti verwijderen en gevel impregneren in Zutphen
Voegen uitslijpen in Tiel
Gevel chemisch reinigen in Harderwijk
Uitgebreide schoorsteenrenovatie uitvoeren in Arnhem
Vervuilde voegen reinigen in Ede
Gevelonderhoud t.b.v verkoop van woning in Apeldoorn

Combineer werkzaamheden voor beste resultaat

Als uw gevel toe is aan een renovatie, is het slim om na te denken over een combinatie met andere werkzaamheden die gedaan moeten worden. Zo slaat u twee vliegen in één klap en wordt snel het best mogelijke resultaat gecreëerd.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om gevelrenovatie te combineren met impregneren. Hierdoor is niet alleen uw buitenmuur schoon, maar is deze ook beschermd tegen weersinvloeden. Andere opties zijn gevelreiniging combineren met het renoveren van voegwerk of met een dorpel vervangen. Vocht in huis? Ons netwerk bestaat ook uit vochtbestrijding specialisten in Harderwijk.

De combinaties die veel voorkomen:

 • Gevelrenovatie met impregneren
 • Gevelreiniging met voegwerk renoveren
 • Gevelreiniging met dorpels vernieuwen