Vochtbestrijding Leiden – uw huis snel vochtvrij!

Vergelijk gratis offertes van vochtspecialisten uit uw regio. Bespaar tot 40% op de klus!

vochtbestrijding Leiden

Vochtbestrijding Leiden

Een vochtexpert nodig voor vochtbestrijding in uw huis in Leiden? Vocht in de muren of in de kelder is niet fijn en zorgt vaak voor vochtproblemen en schimmel. Vochtwering is dan de beste oplossing. U leest op deze pagina meer over de oorzaken en oplossingen voor vochtbestrijding, zoals kelder waterdicht maken, de muren injecteren of op de juiste manier ventileren. Bent u benieuwd naar de prijzen van vochtbestrijding?

Start de gratis offerteaanvraag.

U ontvangt dan maximaal 5 offertes van vochtbestrijding experts uit uw regio. Vergelijk onderling, bespaar op de kosten en vind een vochtspecialist uit de regio van Leiden.

Vochtbestrijding? Gratis offerteservice!

 • U krijgt inzicht in de exacte vochtbestrijding prijzen.
 • Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken.
 • De offertedienst is geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

  Gratis offertes vergelijken

  U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes.

  Wat voor woning heeft u? (*)
  Bent u eigenaar of huurder van het gebouw met vochtproblemen? (*)
  Selecteer de gewenste oplossing (*)
  Waar in huis zit uw vochtprobleem? (*)
  Waar is het vochtprobleem zichtbaar op de grond? (*)
  Waar is het vochtprobleem zichtbaar op de hogere verdieping? (*)
  Heeft u een kruipruimte of een kelder onder de woning? (*)
  Hoe dringend is uw vochtprobleem? (*)


  • U ontvangt eenmalig een aanbod. U ontvangt daarna geen reclame.

  vocht in huis

  Vocht in huis

  Vocht in huis heeft vaak verschillende oorzaken, waarvan de meeste door onvoldoende ventilatie komen. Een gemiddeld gezin produceert namelijk 10 liter water per dag. Echter spelen bouwkundige problemen ook een rol, zoals optrekkend vocht, koudebruggen in de gevel, lekkage of condensatievocht.

  Om welke vochtproblemen in Leiden gaat het?

  In veel gevallen veroorzaakt overtollig vocht vochtproblemen in uw huis in Leiden. Vochtproblemen zijn niet alleen slecht voor de fundering van het huis, het is ook niet goed voor uw eigen gezondheid. Er zijn verschillende soorten vochtproblemen die ieder een eigen methode van vochtbestrijding hanteren. Vergelijk gratis vochtbestrijding offertes!

  Dit zijn de belangrijkste oorzaken van vochtproblemen. Navigeer direct op deze pagina naar:

  vochtige muren Leiden

  Vochtige muren

  Vochtige muren zijn een veelvoorkomend probleem. Het is erg vervelend, want vaak veroorzaken vochtige muren schimmel en leidt het tot een vermindering van de energieprestatie van uw huis in Leiden. Er zijn een aantal oplossingen voor vochtige muren, namelijk door muren te onderkappen, te injecteren of door beter te ventileren.

  Het belang van de juiste vochtdiagnose

  Om het vochtprobleem effectief aan te pakken, is het verstandig om te beginnen bij de oorzaak. Vochtdetectie en de juiste vochtdiagnose zijn dus van belang. Wanneer u zomaar het probleem probeert op te lossen, terwijl u de oorzaak niet weet, is het dweilen met de kraan open. Bij een vochtdiagnose wordt vaak vochtmeting gedaan met behulp van een calciumcarbide test of een vochtmeter.

  vochtdiagnose door vochtspecialist Leiden

  Vochtbestrijding Leiden: de soorten methodes

  Heeft u vochtproblemen en is de juiste vochtdiagnose gesteld? Dan is het zaak om het vocht te bestrijden. Hoe? Dat leest u hier. Er zijn verschillende methodes voor vochtbestrijding, deze zijn afhankelijk van het type probleem. Besparen op de prijzen? Vergelijk gratis offertes.

  Klik & navigeer direct naar de meest voorkomende methodes:

  Vochtbestrijding prijzen

  Probleem Mogelijke oorzaak Oplossing Gemiddelde prijzen*
  Muren vochtig aan de onderkant? Optrekkend vocht Injecteren, onderkappen of Carebrick Injecteren: €100,- per lopende meter
  Onderkappen: €100,- tot €150,- per lopende meter
  Carebrick: €115,- per lopende meter
  Vochtplekken op de muur? Doorslaand vocht Impregneren €8,- tot €15,- per m²
  Beslagen ramen? Condensatievocht Ventileren Vanaf €550,- voor mechanische ventilatie
  Vocht in de kelder? Optrekkend vocht of doorslaand vocht Kelderbekuiping of kelderdrainage Kelderbekuiping: €15,- tot €60,- per m²
  Kelderdrainage: €3.000,- tot €10.000,-
  Schimmelproblemen in huis? Zwarte schimmel Schimmel verwijderen €25,- tot €50,- per m²

  * Let op: dit zijn gemiddelde prijzen, inclusief btw, arbeid en materiaal. De prijzen variëren per vochtspecialist. Vergelijk daarom gratis en vrijblijvend offertes.

  Prijsopbouw: vochtbestrijding

  Vochtproblemen in Leiden?

  Kies voor effectieve en voordelige vochtbestrijding! Vergelijk offertes en bespaar.

  Gratis offertes vergelijken

  Zonder enige verplichting.

  optrekkend vocht Leiden

  Optrekkend vocht Leiden

  Een van de meest voorkomende vochtproblemen, is optrekkend vocht. Een oorzaak hiervan ligt vaak aan het feit dat oude huizen in Leiden niet voorzien zijn van een waterkering ter hoogte van het grondniveau. Hierdoor wordt grondvocht geabsorbeerd door de muren. Hoe hardnekkig het probleem is, is afhankelijk van de grondwaterstand en de poreusheid.

  Optrekkend vocht heeft vaak als gevolg dat de muurafwerking aangetast is, er schade aan de constructie van het huis is en u gezondheidsklachten krijgt. Bespaar op de prijzen van vochtbestrijding, vergelijk gratis offertes.

  Navigeer hieronder naar:

  Optrekkend vocht in binnenmuren

  Optrekkend vocht kan zowel in binnenmuren als buitenmuren ontstaan. Oorzaken hiervoor zijn het contact met de buitenmuren, bijvoorbeeld door cement of puin in de spouw, isolatie dat niet goed is aangebracht of omdat de muren op de binnenvloer staan. Bovendien kan optrekkend vocht ook in de binnenmuur terechtkomen door condens in de spouw of via na-isolatie. U herkent dit aan vochtplekken op de muren, maar ook door schimmels en een muffe geur.

  Optrekkend vocht in buitenmuren

  Net als bij optrekkend vocht in de binnenmuren, zijn er ook een aantal oorzaken bij optrekkend vocht in de buitenmuren. Vaak komt dit doordat het grondwaterpeil te hoog staat en het grondwater in de muren trekt. Optrekkend vocht in de buitenmuren herkent u aan zichtbare vochtplekken en salpeter.

  Optrekkend vocht uitgelegd in 1 minuut

  Hoe optrekkend vocht in Leiden bestrijden?

  Het bestrijden van optrekkend vocht gebeurt op verschillende manieren. Welke vochtbestrijding methode u laat toepassen door een vochtexpert uit Leiden, hangt af van de oorzaak. Bij optrekkend vocht laat u de muren injecteren, de muren onderkappen of carebrick vochtbestrijding toepassen. Lees hieronder meer over deze vochtbestrijding methodes.

  Navigeer hieronder naar:

  Muren injecteren

  Het injecteren van muren is een veelgebruikte vochtbestrijding methode die zeer efficiënt werkt. Ondanks dat het vrij simpel is, vraagt deze vorm van vochtbestrijding enige precisie en kennis.

  Hoe werkt deze methode?

  Boven het grondwaterniveau worden gaten in de muren geboord, om de 10-12 centimeter. Vervolgens worden de gaten opgevuld met een vochtwerende vloeistof. Deze vloeistof zet zich uit in het metselwerk en voorkomt dat optrekkend vocht uw huis in Leiden binnendringt. De gemiddelde kosten liggen rond de €100,- per lopende meter.

  muren onderkappen Leiden

  Muren onderkappen

  De tweede mogelijkheid is onderkappen. Bij deze manier van vochtbestrijding worden horizontale sleuven in het metselwerk gefreesd, waardoor het huis als het ware opgetild wordt. In de ruimte die vrijkomt, wordt een kunststof vochtwering aangebracht.

  Het onderkappen van muren is een behoorlijke klus, waar veel schade en stof bij vrijkomt. Meestal wordt deze vorm van vochtbestrijding alleen toegepast bij grote renovaties. De gemiddelde prijs ligt tussen de €100,- en €150,- per lopende meter.

  Carebrick vochtbestrijding

  Carebrick vochtbestrijding is een innovatie methode die voornamelijk in Nederland toegepast wordt. Bij carebrick worden elementen met een keramische koker in de vochtige muren geplaatst. In deze elementen zitten openingen, zodat er een luchtstroom ontstaat die het optrekkende water tegengaat. Deze lucht koelt af en er ontstaat een koudebrug. Vocht dat in de muren zit, trekt vervolgens via de koudebrug naar buiten.

  De prijzen voor carebrick vochtbestrijding liggen rond de €115,- per lopende meter.

  Kosten vochtbestrijding optrekkend vocht

  Techniek Kosten per lopende meter*
  Muren injecteren €100,-
  Muren onderkappen €100,- tot €150,-
  Carebrick €115,-

  *Let op: het zijn gemiddelde kosten per lopende meter. Voor exacte prijzen vraagt u gratis offertes aan.

  Bespaar tot wel 40% op de kosten van vochtbestrijding!

  Vul het offerteformulier in en ontvang gratis prijsoffertes. Vergelijk en bespaar.

  Start de gratis offerteaanvraag!

  doorslaand vocht Leiden

  Doorslaand vocht

  Doorslaand vocht komt veel voor bij poreuze muren. Hierdoor wordt neerslag opgeslorpt door buitenmuur, waarop het vocht zich in de muren verspreidt. Andere oorzaken zijn beschadigde of niet goed afgewerkte muren. Niet alleen leidt doorslaand vocht tot beschadigde muren, in veel gevallen wordt ook de binnenmuur aangetast.

  Andere gevolgen van doorslaand vocht zijn schimmel, hoge luchtvochtigheid en waterschade. U herkent doorslaand vocht aan afbrokkelend pleisterwerk, vochtplekken op de muren, los bladderende verf en schimmel. Besparen op de vochtbestrijding prijzen? Vergelijk gratis offertes

  Navigeer hieronder naar:

  Wat vergroot de kans op doorslaand vocht?

  Er zijn een aantal oorzaken die ervoor zorgen dat de kans op doorslaand vocht nog groter wordt. Denk bijvoorbeeld aan een slecht onderhouden buitenmuur, een muur die in de schaduw staat of beplanting die ertegenaan groeit.

  Daarnaast vergroot een kapotte dakgoot ook de kans op doorslaand vocht, evenals zwakke plekken in ramen en kozijnen. Zorg er dus altijd voor dat regelmatig onderhoud aan uw huis in Leiden belangrijk is.

  Vochtbestrijding muren: doorslaand vocht verhelpen

  Doorslaand vocht ontstaat door neerslag die in de muren trekt. Er zijn 3 verschillende manieren om de buitenmuren waterdicht te maken. Dit zijn muren impregneren, vochtwerende verf aanbrengen of nieuwe gevelbekleding plaatsen.

  • Muren impregneren: bij deze vochtbestrijding methode wordt een beschermlaag op de buitenmuren aangebracht. Hierdoor voorkomt u doorslaand vocht. Daarnaast zorgt deze laag ervoor dat vuil zich minder eenvoudig vastzet. Belangrijk is wel dat de muren eerst gereinigd worden, alvorens de beschermlaag aangebracht wordt. De prijzen liggen tussen de €8,- en €15,- per m².
  • Vochtwerende verf: laat een speciale vochtwerende verf aanbrengen op de muren. Deze beschermt tegen doorslaand vocht en geeft uw muren een frisse uitstraling. Ook hier is het van belang om een schoon oppervlak te hebben. De gemiddelde prijs ligt tussen de €30,- en €45,- per m².
  • Nieuwe gevelbekleding: met nieuwe gevelbekleding ziet uw muur er als nieuw uit én is deze beschermd tegen doorslaand vocht. Slim is om bij deze vochtbestrijding methode direct de buitenmuren te isoleren. Zo slaat u 2 vliegen in 1 klap. Voor nieuwe gevelbekleding beginnen de prijzen vanaf €35,- per m².

  Kosten vochtbestrijding doorslaand vocht

  Techniek Kosten per m²
  Muren impregneren €8,- tot €15,-
  Vochtwerende verf €30,- tot €45,-
  Nieuwe gevelbekleding Vanaf €35,-

  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte kosten offertes aan via het offerteformulier.

  Last van vochtplekken door doorslaand vocht?

  Schakel een vochtspecialist voor de vochtbestrijding. Bespaar tot 40% op de kosten!

  Gratis offertes vergelijken

  condensatievocht Leiden

  Condensatievocht

  Veel mensen staan te weinig stil bij het luchten van hun huis in Leiden. Wat er dan gebeurt? Er treedt condensatievocht op. Condensatievocht is vocht dat in een woning ontstaat door te koken, wassen en leven. De luchtvochtigheid in huis stijgt hierdoor, wat zorgt voor vochtige ruimtes. Condensatie komt het meest voor in ruimtes zoals de keuken en badkamer. Besparen op de prijzen om het op te lossen? Start de gratis offerteaanvraag. Vergelijk offertes en bespaar.

  Navigeer hieronder naar:

  Gevolgen van condensatievocht

  Condensatievocht heeft een aantal nadelige gevolgen. Zo groeit er schimmel, wat zeer schadelijk is voor uw gezondheid. Daarnaast kan condens ervoor zorgen dat verf- en pleisterwerk loslaat en het behang niet meer plakt. U herken condensatievocht aan vochtplekken, een muffe geur en schimmel.

  Condensatievocht bestrijden: ventileren

  De beste oplossing om condensatievocht te bestrijden is simpel, maar vergt een grondige aanpak. U gaat condensatievocht tegen door verse lucht van buiten in uw woning te laten stromen.

  Dankzij de frisse lucht zorgt u voor ventilatie, waardoor de luchtvochtigheid daalt en de muren uitdrogen. Er zijn diverse manieren voor het behandelen van condensatievocht, dit zijn natuurlijke ventilatie en ventileren via een ventilatiesysteem. Wat de kosten hiervoor zijn, ziet u in onderstaande tabel.

  Kosten van ventilatiesystemen

  Soort werkzaamheden Gemiddelde prijs*
  Volledig nieuw systeem €350,- voor het systeem, €150,- per gat in het plafond, €50,- per buis per etage.
  Vervangen ventilatiebox €350,-
  Ventilatiesysteem renovatie €600,-
  Onderhoud ventilatiesysteem €175,-

  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die verschillen per expert. Vraag voor exacte prijzen gratis offertes aan.

  Natuurlijke ventilatie

  De eerste methode is natuurlijke ventilatie. Deze methode kost u niets, maar zorgt er wel voor dat er schone lucht uw huis inkomt. Het enige wat u doet is minstens 1 keer per dag de ramen en deuren tegen elkaar opzetten, zodat de vochtige lucht het huis verlaat en de schone lucht binnenstroomt.

  Tips om te ventileren zijn ventilatieroosters openhouden, afzuigkap aanzetten tijdens het koken en extra luchten tijdens het douchen.

  Ventileren met een ventilatiesysteem

  Wilt u liever uw woning van systematische ventilatie voorzien? Dan is het verstandig om een ventilatiesysteem aan te schaffen. Er zijn diverse systemen. Zo zijn er systemen die zich richten op luchtverplaatsing, maar zijn er ook systemen die de lucht opzuigen en verplaatsten. Welk systeem u kiest, is afhankelijk van uw wensen. Een volledig nieuw ventilatiesysteem is aan te schaffen vanaf €550,-.

  Last van vochtige muren door condensatievocht?

  U bespaart tot 40% op de bestrijdingskosten door offertes te vergelijken!

  Gratis offertes vergelijken

  vochtproblemen in de kelder

  Vochtproblemen in de kelder

  In de kelder slaan veel mensen spullen op, het is dus een praktische ruimte. Heeft u last van vocht in de kelder? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Zo is het mogelijk dat er scheuren in de vloer of muren zitten, de muren beschadigd zijn of grondvocht dat naar binnen sijpelt. Andere oorzaken zijn regeninslag, slechte afvoer naar de pomp of naden die niet goed sluiten. Besparen op de prijzen van de vochtbestrijding? Start de gratis offerteaanvraag. Vergelijk offertes en bespaar.

  Navigeer hieronder naar:

  Kelder waterdicht maken

  Wanneer het op vochtbestrijding en het waterdicht maken van de kelder aankomt zijn er een aantal oplossingen. Sommige oplossingen zijn eenvoudiger dan andere. Vochtbestrijding in de kelder doet u door kelderbekuiping of kelderdrainage. Beide methoden zijn geschikt.

  Kelderafdichting

  Kelderdichting of kelderafdichting is de meest grondige en complete oplossing voor het waterdicht maken van de kelder. Dit zorgt ervoor dat extern grondvocht geen kans krijgt en schimmel en vochtplekken verleden tijd zijn. Bij kelderafdichting worden zowel de vloer als de muren met een waterdichte cementlaag behandeld.

  Kosten kelderafdichting

  Methode kelderdichting Gemiddelde prijs kelderdichting*
  Kelderbekuiping via de buitenkant €15,- tot €17,- per m²
  Kelderbekuiping via de binnenkant €60,- per m²
  Kelderdrainage €3.000,- tot €10.000,-
  Keldermuren injecteren €100,- tot €150,- per m²

  *Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die verschillen per expert. Vraag voor exacte prijzen gratis offertes aan.

  Kelderbekuiping

  Bij een traditionele wijze van kelderbekuiping worden wanden en, indien nodig ook de vloer, voorzien van een nieuwe waterdichte laag. Vaak worden er meerdere lagen aangebracht, zodat de vochtspecialist er zeker van is dat vochtproblemen geen kans meer hebben. Een kelderbekuiping via de buitenkant kost gemiddeld €15,- tot €17,- per m², via de binnenkant gemiddeld €60,- per m².

  Kelderdrainage

  Een meer goedkope oplossing voor een vochtige kelder is drainage. Kelderdrainage is een afvoersystesem dat overtollig water via een netwerk van leidingen naar buiten pompt. Deze vochtbestrijding methode zorgt ervoor dat u geen last meer hebt van water in de kelder. Verstandig is wel om deze methode te combineren met voldoende ventilatie en verluchting, zodat de muren droog blijven. Kelderdainage kost gemiddeld €3.000,- tot €10.000,-.

  Vochtproblemen in de kelder oplossen?

  Vul het offerteformulier in en bespaar tot 40% op de bestrijdingskosten!

  Start de gratis offerteaanvraag!

  vochtige kruipruimte

  Vochtige kruipruimte

  Gemiddeld zijn 40% van de kruipruimtes in Nederland vochtig. Dit is geen probleem zolang er goed geventileerd wordt en het niet voor vochtproblemen zorgt. Een vochtige kruipruimte kan zorgen dat vocht door kieren in de vloer omhoogkomt. Vochtproblemen herkent u aan vochtplekken of schimmel in de meterkast, in aanrechtkastjes of bij plinten. Lekkages en stijgend grondwater vormen vaak oorzaken van een vochtige kruipruimte.

  Benieuwd naar de prijzen om deze vochtproblemen op te lossen? Vergelijk gratis offertes.

  Navigeer hieronder naar:

  Vochtbestrijding kruipruimte: isolatie aanbrengen

  Een goede oplossing voor het bestrijden van een vochtige kruipruimte is isolatie. Bij deze vorm van isolatie wordt de bodem voorzien van een laag isolatiemateriaal. Mogelijke materialen zijn folie, isolatiechips, parels of isolatiematrassen. Door isolatie zorgt u ervoor dat vocht niet meer verdampt en condenseert, hierdoor is uw huis in Leiden droger.

  schimmel verwijderen Leiden

  Schimmelproblemen in huis?

  Schimmel in huis komt veel voor en is goed te bestrijden als de aanpak grondig is. De grootste oorzaak van schimmel is altijd een teveel aan vocht, waardoor de luchtvochtigheid te hoog is. Heeft u schimmel in huis? Dan is de kans groot dat u ook te maken heeft met vochtproblemen. Besparen op de prijzen voor het effectief verwijderen van schimmel? Vergelijk gratis offertes.

  De schimmel effectief aanpakken heeft alleen zin als u eerst de vochtproblemen, zoals optrekkend vocht, doorslaand vocht of condensatievocht, bestrijdt.

  Schimmel is er in verschillende soorten. De zwarte schimmel is het meest schadelijk voor uw gezondheid. Gevolgen van schimmel zijn gezondheidsproblemen en kans op ongedierte, zoals zilvervisjes en huisstofmijt.

  Navigeer hieronder naar:

  Schimmel verwijderen

  Wilt u de (zwarte) schimmel in uw huis in Leiden verwijderen? Dan zijn er een aantal effectieve methoden. Ten eerste is het aan te raden om beter te ventileren, zet ventilatieroosters open en zorg dat de luchtvochtigheid in huis goed is. Andere manieren om schimmel te verwijderen, is het bestrijden van de oorzaken. Achterhaal de oorzaak door vochtdetectie en de juiste vochtdiagnose. Een aantal huismiddeltjes voor het verwijderen van schimmel zijn een oplossing van soda en water of bleekmiddel.

  vochtwering Leiden

  Vochtwering Leiden

  Vochtwering is het tegenhouden van vocht in wanden en vloeren. Het vormt een cruciaal onderdeel van uw huis in Leiden. Ondanks dat, zijn er toch veel mensen die kampen met vochtproblemen in huis. Een klein foutje in de constructie zorgt dat de aanwezige vochtwering niet het werk doet dat het zou moeten doen. Gelukkig zijn er een aantal vochtwering methodes om een einde te maken aan uw vochtproblemen.

  Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start de gratis offerteaanvraag.

  Klantervaringen

  We hadden veel last van vocht in onze woning. Na goed overleg de juiste behandeling gekozen. Eindelijk af van die muffe lucht in huis!
  R. Kamminga, Almere
  Ik had al een tijdje last van lelijke vochtplekken op de binnenmuren. Daarom een vochtspecialist langs laten komen. Nu af van de vochtproblemen! Erg handig dat je offertes kunt vergelijken.
  T. Steiger, Nijmegen

  Vochtwering in de muren

  Vochtige muren leiden tot het verlies van warmte en een afname van de isolatie. Er zijn diverse methoden voor vochtwering in de muren, denk bijvoorbeeld aan folie of injecteren. Andere oplossingen zijn goede drainage of afdichting.

  Vochtwering in de kelder

  Er zijn diverse manieren van vochtwering mogelijk in de kelder. Zo is het mogelijk om een afwateringssysteem te installeren die het overtollige water afvoert. Een andere methode is bekuiping met folie en metselwerk.

  Vochtwering in de kruipruimte

  Bij vocht in de kruipruimte zijn er twee goede oplossingen. De eerste is bodemafsluiting. Hierbij wordt een laag zand of schelpen van 30 centimeter aangebracht. Deze drukt het water weg. Een andere manier is vloerisolatie. U hebt daarbij de keuze uit het laten aanbrengen van bodemisolatie of isolatie op de onderkant van de vloer.

  Vochtbestrijding en subsidie

  In principe is er voor vochtbestrijding geen subsidie mogelijk. Alleen als u vochtbestrijding combineert met het isoleren van uw huis in Leiden maakt u bij de VvE aanspraak op een subsidie. U kijkt op de website van rvo.nl voor meer informatie over energiebesparende maatregelen.

  Bovendien bespaart u op de kosten door het verlaagde btw-tarief van 9%. Kijk op belastingdienst.nl voor informatie over het verlaagde btw-tarief.

  Als u vochtbestrijding combineert met isolatie kunt u mogelijk ook gebruik maken van de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH). Deze subsidie bedraagt maximaal €10.000,- per woning. Lees op de website van RVO.nl meer over de subsidie en voorwaarden.

  vochtbestrijding prijzen

  Vochtbestrijding: zelf doen of uitbesteden?

  U kunt ervoor kiezen om vochtdiagnose en vochtbestrijding zelf uit te voeren. Echter is het belangrijk om een correcte diagnose vast te stellen en een juiste vochtmeting met een vochtmeter te doen, zodat de gepaste bestrijdingsmethode toegepast wordt.

  Laat daarom deze klus over aan een vochtexpert uit Leiden. Hij heeft kennis en ervaring als het op vochtproblemen aankomt. Bovendien weet hij precies wat hij moet doen en beschikt hij over de juiste materialen. Schakel een vochtspecialist in door prijsopgaven aan te vragen!

  De voordelen van een vochtspecialist:

  • Verstand van zaken
  • Goede ervaring met vochtbestrijding
  • Juiste materialen en benodigdheden
  • Neemt uw probleem uit handen

  Vochtwering Leiden, waarop letten bij kiezen van specialist?

  Door een vochtwering specialist in te schakelen rekent u definitief af met vochtproblemen in huis. Natuurlijk wilt u niet teveel betalen voor de klus én dat het vakkundig wordt uitgevoerd. Daarom is het handig om een aantal zaken goed te checken. Let goed op:

  • Bekijk goed de prijzen van de offertes. De prijzen verschillen vaak nogal per vochtbestrijding expert. Check daarom goed de totaalprijzen, maar ook de subtotalen, voor bijvoorbeeld de materiaalkosten en het uurloon. Vergelijk gratis offertes en bespaar!
  • Garantievoorwaarden. Laat u ook goed informeren over de garanties. U wilt natuurlijk niet onverhoopt opnieuw moeten betalen voor terugkomende vochtproblemen. Gemiddeld is de garantie 10 jaar voor de vochtbestrijding klus.
  • Kwantumkorting. Wanneer u meerdere vochtbestrijding projecten hebt is het in verhouding voordeliger. Wellicht hebben uw buren hetzelfde vochtprobleem? Dan kunt u de vochtbestrijding mooi combineren en besparen op de prijzen.
  • Keurmerken en gevoel bij de specialist. Een keurmerk geeft garantie over de kwaliteit van de specialist. Toch blijft het belangrijkste bij het selecteren van een geschikte vochtwering specialist een goed gevoel. Ook kunt u een aantal reviews bekijken.

  Meest recente aanvragen

  [cgv friegrodrefle]

  Vergelijk offertes voor vochtbestrijding in Leiden en bespaar!

  Heeft u last van vochtproblemen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor vochtbestrijding en vochtwering? Of wilt u meer weten over de verschillende oorzaken? Zowel voor doorslaand vocht, optrekkend vocht en condensatievocht zijn er oplossingen. Een vochtexpert is u graag van dienst.

  Vraag gratis offertes aan via het offerteformulier. U ontvangt dan van meerdere specialisten een prijsopgaaf op maat. Vergelijk deze onderling en vind een vochtspecialist uit Leiden en omgeving. Bovendien bespaart u op deze manier op de kosten van vochtbestrijding! Ook besparen op de kosten van een gevelrenovatie? Via ons netwerk vergelijkt u tevens gevelspecialisten.

  Vergelijk nu gratis en zonder verplichting offertes!