Gevelrenovatie expert uit Zwolle: vakwerk tegen een scherpe prijs!

Een netwerk van gevelrenovatie en vochtbestrijding experts. Bespaar door offertes te vergelijken!

gevelrenovatie Zwolle

Gevelrenovatie Zwolle

Woont u in Zwolle en bent u op zoek naar een erkend vakman op het gebied van gevelrenovatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze professionals hebben een jarenlange ervaring met het impregneren, zandstralen en voegen van de gevel, en kunnen u bovendien van dienst zijn bij de gevelreiniging en ander gevelonderhoud. Wij garanderen dat u door ons altijd snel en vakkundig wordt geholpen bij al het gevelrenovatie werk tegen aantrekkelijke prijzen. Wilt u graag meer weten? Vul dan ons contactformulier in, en wij beantwoorden uw hulpvraag spoedig of sturen u enkele vrijblijvende offertes toe. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Scherpe prijzen

Voor al onze werkzaamheden zoals het uitslijpen en uithakken van de voegen, het impregneren, reinigen en zandstralen van de muur, vochtbestrijding en het renoveren van de schoorsteen rekenen wij scherpe prijzen. Door de prijsopgaven van diverse professionals uit Zwolle met elkaar te vergelijken is het bovendien mogelijk om tot wel 25% op de uiteindelijke kosten te besparen. Vraag naar de prijzen via het webformulier!

Vraag vrijblijvend offertes aan

U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes
gevelrenovatie telefonisch contact

Werkzaamheden (*)
Oppervlakte (m2) (*)
Gelieve dit veld leeg te laten.


Binnen- en buitenmuren impregneren

Het impregneren van de muren zorgt ervoor dat vocht minder snel door de voegen en stenen naar binnen kan trekken. Hoewel wij elke buitenmuur kunnen impregneren, is het ook een optie om ervoor te kiezen enkel de buitenmuur te bewerken die het meeste in de wind staat. Dit heeft lagere prijzen, maar leidt ook tot een relatief minder resultaat. Bent u benieuwd wat de beste keuze is voor u? Laat dan een gevelrenovatie expert uw gevel bekijken en laat u informeren over de opties.

Zandstralen

Naast het impregneren van de muur is ook zandstralen een techniek die wij veelvuldig toepassen in Zwolle. Zandstralen is een vorm van gevelreiniging, waarbij korrels zand of grit worden vermengd met water. Dit heeft als resultaat dat de muur van vuil wordt ontdaan en de wortels van mos niet in het voegwerk groeien. Naast het zandstralen zijn er nog andere methoden waarmee u de gevel kunt reinigen. Welke vorm van gevelreiniging het meest geschikt is, is afhankelijk van de staat van de buitenmuur.

Werkgebied Zwolle

voegwerk Zwolle

Voegen uitslijpen of uithakken

Een onderdeel van gevelrenovatie dat vaak vergeten wordt door onze klanten uit Zwolle is het uitslijpen of uithakken van het voegwerk. Het uitslijpen van voegen is een methode waarbij met een slijptol voorzichtig de voegen verwijderd worden, om ze daarna opnieuw te plaatsen. Een andere techniek is het uithakken van het voegwerk. Dit is een klus die meer tijd kost, en een hoger risico geeft op beschadigde stenen. Voor welke techniek u moet kiezen hangt af van de beschadigingen aan het voegwerk.

gevelreiniging Zwolle

Gevelreiniging

Het is niet altijd nodig om de gevel te impregneren om de kwaliteit en levensduur te verbeteren. Het is tevens een optie om de muur enkel te reinigen. Een gevelreiniging kan met behulp van meerdere technieken worden uitgevoerd. Eén daarvan hebben we hier al kort besproken, dat is het zandstralen van de buitenmuur. Een tweede optie is om een chemisch middel toe te passen. Onze specialisten garanderen dat het reinigingsmiddel geen nadelig effect heeft op het voegwerk of de natuur.

voegen herstellen

Voegen reinigen

Wanneer u de gevel laat reinigen, dan zullen de voegen direct eveneens gereinigd worden. Bij het schoonmaken van het voegwerk is het wel belangrijk om goed op te letten dat er geen beschadigingen ontstaan. Is het voegwerk zeer poreus? Dan adviseren wij over het algemeen om bij de gevelrenovatie de voegen opnieuw te laten aanbrengen. Zo weet u zeker dat u niet op korte termijn last krijgt van vochtige muren. Eventueel kunt u proberen zelf de voegen te reinigen met een hoge drukspuit.

voegwerken prijzen

Voegen herstellen

Als er kleine scheurtjes zijn ontstaan in het voegwerk, of als er stukjes uit de voegen zijn afgebrokkeld, dan is het mogelijk om deze eigenhandig te herstellen. Hiervoor zijn diverse producten verkrijgbaar bij de bouwmarkt in Zwolle. Wanneer de scheuren te groot worden of als het voegwerk zeer poreus is, dan zal een dergelijke oplossing niet werken. Wij adviseren om in dat geval een ervaren gevelrenovatie expert in te schakelen. Deze kan met geavanceerde technieken de voegen snel en vakkundig herstellen.

muur herstellen

Scheur in muur herstellen

Een beschadigde binnenmuur herstellen is een klusje waarvoor u niet perse de hulp van een erkend vakman nodig hebt. Is er een scheur ontstaan? Krab dan eerst de verf of gips rondom de scheur weg met een verfkrabber, om een beter oppervlak te hebben. Ontvet daarna het oppervlak rondom de scheur. Prepareer vervolgens het vulmiddel en maak de scheur nat. Vul het gat met het vulmiddel met behulp van een plamuurmes. Verf daarna het oppervlak en uw muur zal weer als nieuw zijn. Voor meer informatie neemt u contact met ons op, wij helpen u graag verder.

gevel chemisch reinigen

Gevel chemisch reinigen

Eén van de opties op het gebied van gevelreiniging is het schoonmaken van de gevel met behulp van een chemisch reinigingsmiddel. In dit geval zullen onze professionals uit Zwolle de muur behandelen met behulp van stoom vermengd met een chemisch reinigingsmiddel. Dit is een uitstekende methode om een gemiddeld vervuilde muur schoon te maken. Onze chemische producten zullen bovendien geen gevaar opleveren voor de natuur om uw woning of bedrijfspand. Neem contact met ons op voor informatie over de prijzen en voorwaarden.

schoorsteen renovatie Zwolle

Schoorsteen renovatie

Schoorsteen renovatie is tevens een klus die binnen de categorie gevelrenovatie valt. Het renoveren van een schoorsteen bestaat meestal uit een controle van de stenen en het voegwerk, en het herstellen van eventuele slijtage. Hoewel onze professionals uit Zwolle meestal maar korte tijd bezig zijn met de renovatie van de schoorsteen, kan het voorkomen dat deze klus meer moeite zal kosten. Via het contactformulier vraagt u gemakkelijk en snel de voorwaarden en bijbehorende prijzen voor een professionele schoorsteen renovering aan.

gevel impregneren Zwolle

Kosteloos offertes vergelijken

Bent u benieuwd naar het verschil in prijzen tussen het uithakken en uitslijpen van de voegen? Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van gevelrenovatie? Of hebt u behoefte aan meer informatie over het reinigen van het voegwerk en de buitenmuur? Wij informeren u met alle plezier. Daarnaast bieden we u desgewenst graag enkele vrijblijvende offertes aan van specialisten uit Zwolle. Deze offertes vergelijkt u vervolgens zelf op basis van prijs en aanbod. Zo kiest u voor de gevelreiniging of –renovatie specialist die het beste bij u past!

Bent u op zoek naar een erkend gevelrenovatie specialist uit Zwolle?

BK Bouw is gespecialiseerd in zandstralen, impregneren en reinigen van uw gevel. Kom snel in contact met diverse professionals uit de regio.