Gevelrenovatie Leidschendam: vakwerk tegen een scherpe prijs!

De buitenmuren opnieuw voegen of laten reinigen? Door gratis offertes te vergelijken bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs!

gevelrenovatie Leidschendam

Gevelrenovatie Leidschendam

Is uw gevel in slechte staat? Overweeg dan een gevelrenovatie in Leidschendam! Via ons komt u snel in contact met meerdere specialisten op het gebied van gevelrenovatie en gevelreiniging. De specialisten hebben een jarenlange ervaring met het impregneren, zandstralen en voegen van de gevel. Zij kunnen u bovendien van dienst zijn bij een gevelreiniging en ander gevelonderhoud. Gratis offertes ontvangen?

Start gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden bij een gevelrenovatie. U krijgt een indicatie van de kosten en leest hoe u hierop kunt besparen. Kiest u een gevelrenovatie bedrijf uit Leidschendam dan bent u verzekerd van een snelle en vakkundige hulp tegen aantrekkelijke prijzen.

Voordelen van onze service

  • U bent verzekerd van scherpe prijzen.
  • Vergelijk gemakkelijk de kosten van meerdere gevelrenovatie bedrijven uit regio Leidschendam.
  • Bespaar tot wel 40% op de uiteindelijke renovatiekosten.

Gratis offertes vergelijken

gevelrenovatie kosten

Waarom gevelrenovatie in Leidschendam?

Een gevel heeft verschillende functies. Allereerst fungeert de gevel natuurlijk als het visitekaartje van uw huis. Het is dan ook belangrijk dat deze er verzorgd uitziet. Daarnaast biedt de gevel bescherming aan uw huis. De gevel houdt verschillende weersomstandigheden zoals neerslag tegen.

Bij oude woningen is na verloop van tijd het metselwerk aangetast. Hierdoor verliest het de beschermende functie. Een gevolg is dat u risico loopt op mosvorming en zelfs vorstschade zoals scheuren.

Het doel van gevelrenovatie in Leidschendam is dan ook om de duurzaamheid van de buitenmuur te verhogen. Nieuwsgierig wat gevelrenovatie kost? Start gratis offerteaanvraag!

Gevelonderhoud en -renovatie hebben een aantal grote voordelen:

  • De uitstraling van uw huis verbetert. Dankzij een gevelrenovatie zien de buitenmuren er weer als nieuw uit.
  • De waarde van uw woning stijgt als u recent een gevelrenovatie hebt laten uitvoeren.
  • Staat uw huis te koop of te huur? Dankzij de muurrenovatie ziet deze er weer verzorgd uit waardoor het pand waarschijnlijk sneller de aandacht trekt van potentiële huurders of kopers.
  • Het belangrijkste voordeel na gevelonderhoud: uw pand is weer beschermd tegen invloeden van buitenaf. Hebt u de muren ook laten impregneren? Dan kan vuil zich niet hechten. Hierdoor zult u langer van de gevel kunnen genieten.

Gevelrenovatie kosten 2024

De kosten voor een gevelrenovatie zijn voornamelijk afhankelijk van de werkzaamheden die u laat uitvoeren. Voor het impregneren moet u denken aan een gemiddelde prijs van €6,50,- tot €10,- per m². Voor het beste resultaat en een betere hechting is het nodig dat u de gevel eerst laat reinigen, bijvoorbeeld door het te zandstralen. U reinigt de gevel al vanaf een prijs vanaf €5,- per m². In de prijstabel vindt u nog meer gemiddelde prijzen.

De prijzen voor een gevelrenovatie zijn niet alleen afhankelijk van de werkzaamheden, maar ook van de grootte van de gevel, de arbeidskosten en de materiaalkosten. Vraag gratis offertes aan voor de exacte prijzen.

Alle prijsinformatie vindt u op de pagina gevelrenovatie kosten.

Wat kost gevelrenovatie?

Type gevelrenovatie Gemiddelde kosten in 2024*
Impregneren Tussen €6,50,- en €10,- per m²
Voegwerk repareren Vanaf €11,- per m²
Vervanging voegwerk (hakhamer) €40,- per m²
Vervanging voegwerk (manueel) €42,- per m²
Nieuw voegwerk Vanaf €10,- per m²
Vervanging van gevelstenen Tussen €10,- en €15,- per steen
Vervanging van dorpel / latei Tussen €35,- en €40,- per uur
Schoorsteenrenovatie Vanaf €500,- voor de gehele schoorsteen
Nieuwe gevelbekleding Sterk afhankelijk van materiaalsoort
Gevel zandstralen Gemiddeld €15,- per m²
Chemische reiniging Gemiddeld €15,- per m²
Gevel stoomreinigen Gemiddeld €5,- per m²

* Let op: Dit zijn gemiddelde prijzen. De kosten hangen af van meerdere factoren. Vraag voor exacte prijsberekeningen vrijblijvende offertes aan!

Prijsopbouw: gevelrenovatie

Zoals hieronder is te zien bestaan de kosten voor het grootste gedeelte (75%) uit de arbeidskosten. De rest van de kosten bestaat uit de benodigde materialen (22%) en eventuele voorrijkosten (3%). Het loont daarom enorm om gratis offertes te vergelijken van gevelspecialisten uit uw eigen regio.