BK Bouw gevelrenovatie en vochtbestrijding

Gevelspecialist

Specialsten met een missie

De gevelrenovatie en vochtbestrijding specialisten uit ons netwerk hebben allen een ruime ervaring binnen het vakgebied en helpen u graag bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Wilt u voegen van uw huis verstellen of zoekt u een gevelspecialist die optrekkend vocht kan stoppen? Onze professionals werken snel en vakkundig en tegen aantrekkelijke prijzen. Het is hun missie om ervoor te zorgen dat u binnenkort weer van een optimaal wooncomfort geniet. Besparen op de kosten? Vergelijk gratis en vrijblijvend gevelrenovatieoffertes of vochtbestrijding offertes.Vergelijk gratis en vrijblijvend gevelrenovatie offertes of vochtbestrijding offertes aan.

Ons werkgebied

Wij werken met vele vakmannen uit bijna heel Nederland, welke u allemaal kunnen ondersteunen bij zowel gevelrenovatie als vochtbestrijding. Dit betekent dat er vaak een gevelspecialist bij u in de buurt is die binnen korte tijd bij uw huis op de stoep kan staan. Selecteer onderaan deze pagina een plaats bij u in de buurt en u komt spoedig in contact met een erkend gevelspecialist uit de buurt.

gevelrenovatie

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie is een term die vele klussen omvat. Een gevelrenovatie kan bijvoorbeeld enkel bestaan uit het zandstralen van de muren, maar kan ook meerdere werkzaamheden omvatten zoals het impregneren van de gevel, het verwijderen en repareren van de voegen en het stoppen van optrekkend vocht. Het is dan ook afhankelijk van uw budget hoe groot de gevelrenovatie wordt. Wilt u graag weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van de gevelrenovatie? Laat dan een gevelspecialist bij u langskomen, deze adviseert u met alle plezier.

Voegen, zandstralen en impregneren

Wilt u de hele gevel laten renoveren? Dan zal dit moeten bestaan uit een combinatie van impregneren, zandstralen en het herstellen van het voegwerk. Voor de voegen geldt dat u deze kunt laten wegkappen en dan opnieuw laten voegen, zo weet u zeker dat het voegwerk geen water zal doorlaten in de gevel. Met het zandstralen worden de buitenmuren ontdaan van al het vuil. Na het zandstralen adviseren wij om de muur te laten impregneren. Het impregneren brengt een beschermlaag aan over de stenen, deze laag zorgt ervoor dat vocht minder snel wordt opgenomen.

vochtbestrijding

Vochtbestrijding

Naast gevelrenovatie is ook vochtbestrijding een klus die onze specialisten veelvuldig uitvoeren. Het bestrijden van optrekkend vocht kan op verschillende manieren. Zo is het een optie om de muren te injecteren. Bij deze methode wordt er een speciaal injectiemiddel in de buiten- of binnenmuren gespoten, dat het optrekkend vocht remt. Dit betekent dat u geen last meer krijgt van vochtplekken in de muren of andere vochtproblemen. Wij raden hierbij over het algemeen wel aan om het vocht eerst uit de wanden te verwijderen.

Optrekkend vocht in huis

Hebt u last van optrekkend vocht in huis? Dit kan door vele situaties veroorzaakt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stijgend grondwater, de verzakking van het fundament of problemen met het voegwerk. Een vochtbestrijding professional kan samen met u kijken naar de situatie en hiervoor de beste oplossing vinden. Komt u graag in contact met een vochtbestrijding- of gevelspecialist? Vul dan vandaag nog het contactformulier in en wij zijn u spoedig van dienst. Wij garanderen uitstekend werk en aantrekkelijke prijzen.

Besparen op een gevelspecialist?

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot 40%!

Vrijblijvende offertes aanvragen

Wilt u weten wat er allemaal moet gebeuren op het gebied van gevelrenovatie bij u thuis? Hebt u een vraag over het verschil tussen zandstralen en impregneren van de muren? Of bent u benieuwd naar de prijzen voor het verbeteren van het voegwerk? Vul dan vandaag nog het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat u snel meerdere offertes krijgt toegestuurd van professionals uit de regio. Vergelijk deze zelf op basis van prijzen en aanbod, en kies zelf voor de gevelspecialist die het beste bij u past! Vraag daarom snel gevelrenovatie offertes of vochtbestrijding offertes aan.

vrijblijvende offerte aanvragen